patriyot_34 tarafından yazılan gönderiler

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.

slm arkadaşlar yeni aldıgım ar6ya sucuba tüpü ve dolum aparatı almak istiyorum tüfegin kullanım kılavuzu ingilizce ve (tüfegin tüp hacmi kaç cc yazmıyor!!!) bu tüfeğe uygun sucuba kaç litrelik olur 8 veya 10 litre uygunmudur.sucubadan dolum aparatı nasıl olmalı tşk.

ince mehmedin gayesi sırf paraaaaaa!!!! kazanmak kaliteli ürün yapayımda benim firmamda bir dünya markası olsun, diye bir kaidesi yok,hesapta kendi kafasına iş yapıyor ne işi işin rezilligi çıkmış ben olsam ki imkanım yok o fabrikada fx ayarında palet yapmaya çalışırım vede yaparım adamlar yapmışya herhalde adamlara gökten inmedi işin pırojeleri!!anladıgım kadarıyla argeye para harcayacak diye ödü patlıyor .aman MEHMET AMCAAAA sakın iyi palet yapma sende kazan ma, bizde kazanmayalım, türkiyede kazanmasın!!!