eveeet dampa ayak geldi kadir abinin dediklerini aynen yaptım şuanda mod 125 şimde hiç bir sıkıntım kalmadı inşaallah 20 metreden desteksiz pet şişe kapağını desteksiz vurmaya başladım inşallah ayın 2 sinde hava iyi olursa sabahtan akşama kadar atış yapacam arkadaşla resmen kamp kuracaz ordada ilk defa 50- 60 metreleri deneyecem ve ilk işim burada paylaşmak olacak sonuçları allah razı olsun kadir abiden çok teşekkürler abi yardımların için.
matraxmaho tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır.
Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
-
-
herkesin yorumlarından dolayı çok teşekkür ederim dampa ayak sipariş ettim şimdi onu bekliyorum bakalım nasıl bir performans alacam.
-
Aldığın tüfek quattro tetik ise fazla tasalanma mod 99'un biraz daha güçlüsünü almışın demektir.
aldığım tüfek quattra tetik abi
-
çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için dediğiniz yöntemi aynen uygulayacağım kadirbey sizlerde olmasanız bizim gibi acemiler ne yapacak !!
-
aslında kendi çift ayağı tüfeğin üzerinde duruyor ama dürbün kayıyo buna nazaran kadir bey dürbün ile ayakların birleştiği yere bisiklet şamriyeli sarın demiş bir tur onu önler demiş bide onu deneyim olmazsa dampayı alacam bakalım dampa büyük ihtimal ile işe yarar gibi geliyor bana kısmet
-
Arkadaşlar bende hatsan mod 125 th 5.5 var dürbünüde nıkko stırlıng mauntmaster 3-9X40AO şimdi ben bu yatagun dampadan almak istiyorum malum dürbün durmuyo yerinde fırıldak gibi bir oyana bir buyana oynuyo ben bu dampaların hangisinden alacağım (ölçü olarak) bu dürbünün boğaz çapını falan bilmiyorum ne olursunuz yardımcı olun arkadaşlar
-
çok sağolun yaptığınız yorumlar için silaha henuz alışma evresindeyim birde dürbününü sıfırladım dün kendi çabamla evde atabildim henüz evin içinde en fazla 15 metreden atabiliyorum en son dürbünü sıfırladım ve 3 atış yaptım 15 metreden 50 KURUŞ büyüklüğünde atış yaptım daha bol bol pratik yapmam lazım galiba
-
herkese selam arkadaşlar mod 99 hastası olarak gittim mod 125 sas th 22 kalibre dürbünüde nikkostirling 3*9*40 aldım tercihimi nasıl buldunuz iyi kötü değerlendirmelerinizi bekliyorum mesela bu tüfek ve dürbünle negibi şeylere dikkat etmem gerekiyor henüz yolun başındayım öneride verebilirsiniz şimdiden teşekkür ederim.