yolunuz açık olsun başarılar dilerim
mc-dejavu tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır.
Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
-
-
Birtek Passatı planlamamıştık Biz teşekkür ederiz Kamuran hocam
yazık oldu passata titanic gibi battı
-
emre abi resimler harika parkura bayildim şuana kadar yapilan en keyifli yarişmaydi 3gun çok keyifli geçti gece biraz üşüdük ama genede harikaydi yarismada emegi gecen herkeze teşekkür ederim
-
bence namlu tutucuyu komple çıkart namlunun ucunu baya yukarıkaldırmış tüple namlu ceketi aynı hizada olması lazım
-
yarışmaya katılan tüm arkadaşlar tebrik ediyorum ayrıca foto çeken arkadaşların ellerine sağlık çok güzel kareler yakalamışlar
-
Selam yarın mekanda buluşma var mı?
bende merak ettim mekanı yarın varmı buluşma ?
-
90'' lı yıllarda bendede vardı bunun aynısından buzamana kadar kalması büyük mucize
-
kusursuz işçilik bravo ama baya ağırlaşmışa benziyo
-
bence en ideal sumatra 500 uzak mesafelere atabilirsin ve tahrbatı olağan üstü
-
3- sorunada ben cevap vereyim
3- evet firmware atılırak ft gücü ayarlaması yapılıyor ama pek tavsiye edilmiyor..
-
tebrik ederim erdinç herzamanki gibi hw-100 ü konuşturmuşsun
-
at-44 ile yapılabilecek en iyi atış tebrikler
-
tek kelime ile harika kardeşimize başarılar diliyorum türkiyenin gururu
-
bende ar6 da var tamam işciligi çok iyi ama isabeti rezalet at-44 ar6 dan isabet yönünde daha iyi ar6 air rangerin yanına bile yazaşamaz
-
arkadaşlar bende 2 tüfekten'de var daystate bu işte mercedestir at-44 ise şahindir arasında çook fark var işcilik kusursuz güç ise air ranger kullanıyorum at-44 ün tam iki katı güce sahiptir isabetleride at-44 e göre daha başarılıdır
-
Bence, konu hedefi vurmak değil, her 2 pelletin aynı mesafedeki grupman sonucuna göre, atışların aynı konsantrasyon, aynı namlu temizliği, aynı basınç aralığı vb etkenler göz ardı edilerek fiyat performans karşılaştırması.
Bu tüfek için bu 2 pellet arasında isabet açısından fark yok, hangisi ucuzsa F/P oranı yüksek olduğu için onu kullanmak gerekir.
* Bir pelletin, o silahla iyi sonuç verip vermediği ~ 30 m civarlarında belli olur. 100 m gibi bir mesafede bu sonuçtan emin olmak için testlerin kapalı atış alanında yapılması gerekir.
++
-
günahı sizlerin boynuna geberticem o pisliği
hahahah sen gebert ihale arkadaşlara kalsın ne güzel dünya beee
-
50 cm baya büyük muhtemelen yeşilbaş kertenkeledir onlar baya büyüyolar çokda soğuk hayvanlar huzursuz olman normal ama zarar vermeden yakalaman zor biraz
-
güzel grupman eline sağlık
-
bence siz pcp ile ugraşmayın ateşli bir .22 lr alın