Benim icin tabancada onemli olan ilk sey isabettir.Pelet atan co2 tabancalar diorum cunku Tabancalarla genel olarak hedeflenen amac kagit hedeflere atis yapmak oldugu icin etkili guce gerek olmadigini dusunuyorum. Bir tane mermiyi atmak icin yayi kurmak yada pompalamak gercekten cok zahmetli bence sonucta co2lerle en az 40 etkili atis yapilabiliyor.
darkcloud tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Gurur duymamiz gereken bir olay gercekten yurtdisinda cok tutulacagindan eminim. Ayrica poligonda atis yapmak isteyenler icin buyuk kolaylik. Sanirim atesli oldugu icin ruhsat dahilinde satisini yaparlar diye dusunuorum.
-
slm arkadaşlar körfez team hala aktif mi buluşmalar fln yapıyormusunuz ?
-
İnşAllah evde de büyük bi problem çıkmadan kabullenirlerse daha da güzel olacak.Herkese iyi temennileri için teşekkürler
kabullenirler merak etme başta bendede öyle olmuştu ama şimdi alıştılar spor ve hobi amaçlı yaptığını söyleyince( ki zaten öyle) ses etmiyolar -
güzel bi çalışma olmuş eline sağlık
-
neyse arkadaşım geçenlerde hesaplama yapmıştı baya bi ordan edindiğimiz sonuçları vereyim arkadaşa yardımcı olmuş olalım. Bir mildot 6mtde 4,6cm, 60 mtde 37cm, 70mdte 30 cm ediyo fakat dürbün 5x teyken. umarım buda yarımcı olur bak seferber olduk resmen sana yardımcı olabilmek için arkadaşım birazda chairgunın üzerinde kendin çabalarsan kolay olduğunu görceksin
-
önce chairgundan bütün verileri gireceksiniz dürbün yüksekliği atış mesafesi tüfeğin çıkış hızı dürbününüzün sıfır noktasını vs google çeviriden yardım alabilirsiniz, sonra poı tablosuna geldiğinizde tablonun en sağ tarafına sağ tık yapıp divisions bölümünden mildots a tıklayıp mildot çizgilerini aktif hale getirdikten sonra kaç metrede hangi mildota atmanız gerekiyor bunu kolayca görebililyorsunuz. yanınızda laptop yoksa mft arkadaşımın dediği gibi mesafeleri mildot değerlerini kağıda not alıp onlara göre atışlarınızı yapabilirsiniz. birde 100 yardda 10x zoomda bir mildot 3.6 inçtir diye biliyorum bundan yola çıkarak illa kendim hesaplicam diyorsanız belki yardımcı olur.
-
-
mesela googledan araştırabilirsin yada forumun arama kısmına yazabilirsin
-
chairgun 2 veya chairgun pro tüm sorularına cvp vericektir.
-
İŞTE BU!!! dedirten bir paylaşım gerçekten teşekkürler eline sağlık;d;
-
gerçekten çok güzel bir fikir inşallah yarım kalmaz ve gerçekleşir sonuna kadar destekliyorum bende avcılar küçükçekmece tarafındayım buradada istanbul üniversitesi taraflarında ormanlık alanlar var göle yakın buralardada yapılabilir
-
forumdan birisi yazmış sanırım o mekan kapanmış
-
Eyüp'te kapalı havalı silah poligonu var diye duymuştum pazartekke'de araştırdım biraz güzel biryere benziyor istanbulun merkezinde olması da ayrı bi avantaj
-
Bu gün bu sitede silahlara bakıyodum ve soldaki menüden aşağıya doğru inince Turkey başlıklı jng 90 diye bir link çıktı ve çok şaşırdım.JNG 90 NATO yazıyo ve üretim yeri Türkiye tarihi de 2004 yazıyo.Bu konu hakkında bilgisi olan var mı?
http://world.guns.ru/sniper/sniper-…-90-bora-e.html -
bence buna pistolden ziyade kısa pcp tüfekde denilebilir
-
-
-
-