elinize sağlık
isarslan tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Kesin olmamakla beraber pazar gelmeye çalışacağım.yarın atölye biraz sıkıntılı pırlanta mıhlama yapıcam.sanırım geç çıkarım abiler.
-
Aynen oyle abi valla
GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-
hortlatayım.
Abiler başka denemeler yaptıkmı merak ettim sonuçları
-
tekrar hortlatıyorum.
parça varmış tüpte.söktüm.
18gr jsb yi 830 ile 27 28 civarı atıyordu sökmeden önce,Şimdi yine aynı atış sayısında 840 ile atıyor.
-
Masallah
Birsey sormak istiyorum.pompa yaparken sikinti yasiyormusunuz?ve kac pompada aliyorsunuz bu hizi?
GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-
Pazar 2 olduk.kardesim de geliyor
-
Pazar sabah alandayim abi
-
Basit mi bu dediğiniz ve servis yapar mı?
Servis yaparmi emin degilim.galatian in mekamizmasini gormedim ama zor olacagini sanmiyorum daha yumusak yay veya daha kisa yay ile cozulecektir.
-
At44 gibi guc ayari yapilamiyorsa cekic yayi degisimi ile de cozulebilir.
-
Subeye gore degisiyor heralde kargo muhabbeti.ben subenin icinde paketlemistim hic bisey demediler.ayni sekilde mod 125 in namlu kendisi mi kapanmiati bisey olup namlu yamulmustu.
-
-
Rica ederm isinize yarar insallah.
-
Zoraki icin agir gelebilir.hatta peleti giderken izleyebilirsiniz gibime geliyor.5.5 icin 13.43 rs ler mantikli gelyor bana.
-
abi konuyu hortlatayım.
odacığın içindeki parçayı söktünüzmü geri yoksa duruyormu hala hatırlıyormusunuz?söküp bakacam ama sökmeye cesaret edemedim
Acilen söküp takmayı öğrenmem lazım.At44te komple dağıtıp topluyordum. -
Elinize saglik
crono yapabildinizmi acaba?
-
Tufeginizin stabil atis araligini bulmaniz lazim.at 44 ler genelde 140 150 bar civarinda en guclu atislari yapiyor.altinda ve ustunde hizlar dusuk cikar.ben genelde 120- 160 arasi kullaniyodum regulatorden once.bi 20 tane stabil sayilacak atis yapiyordu o ara.
-
Birde vortexin gucu yayliya kiyasla nedir iyi bilmiyorum uzak kaldim forumlardan biraz.yayli mod 125 vardi bende.16 gr jsb ile 830 civari bi hiz almistim yanilmiyorsam.
-
Kalibre5,5 silaha zarar verirmi bu durum
5.5 kalibre ses ustu hiza cikmaz diye tahmin ediyorum ama net bisey soyleyemiyorum.yaylidan pek anlamiyorum ama bos atis etkisi yapabilir tufege.
İsabet alamayacaginizdan eminim ama.
-
Ses ustu hiza ulasiyodur muhtemelen.kalibresi neydi?