Merhaba abilerim, kardeşlerim. Bu siteye 4 - 5 sene önce üye olmuştum o zamanlar da havalı tüfek tavsiyesi almaktı amacım fakat bir türlü nasip olmadı. Yaş 22 oldu aile karışmıyor artık O zamanlar girdiğim de havalı tüfek için en iyi tavsiye Webley Patriot tu ama kaçıncı nesil di hatırlamıyorum. Eski nesli iyiydi diye hatirliyorum. Bi abi vardı ve 200 metreden hatsan mod 99 la bira şişesi kırdığı bi videosu vardı, o zamandan beri aklımda hep mod 99 yer edindi. Ama tabii söylediğim gibi Bu 4-5 sene önceydi şuan Hatsan mod 99 ların durumun nasıl bilmiyorum, havalı tüfek almayı düşünüyorum 2 3 ay içerisinde önerebileceğiniz bir marka var mı yeni çıkan veya memnun olduğunuz kullandığınız vs. Hatsan mod 99 düşünüyordum ama almadan önce yine sizin kıymetli tavsiyelerinizi almak istedim. Yardımcı olursanız çok memnun olurum. Ayrıca önereceğiniz tüfek için aksesuarda tavsiye etmenizi isterim dürbün dampa ayak vs. Herhangi bir marka olabilir fiyat hiç önemli değil 1000 TL ve üstü olmasın yeterli. Tek istediğim ilk havalı tüfeğimdeki sorunları yaşamak istemiyorum, ilk tüfeğim dandik bir markaydı, aşırı tepiyordu, vidaları gevşiyordu, her 5 atışta taktığım dürbün kayıp geri geliyordu, bir türlü ayar tutmuyordu demek istediğim. İstediğim performans 50 - 100 metre arası güzel atışlar yapabilsin, tahribi 100 metreden bir bira şişesini delip geçebilecek seviyede olsun yeterli, yani vereceğim parayı haketsin istiyorum. Dediğim gibi şu an piyasada hangi markalar iyi hangileri tutuluyor onu bilmek istiyorum teşekkürler her şey için, Sağlıcakla Kalın .