Mengeneyle sıkınca hep aynı noktayı mı vuracak?
nasıl düşündüğüne bağlı. Mengene kompakt tasarıma sahipse neden olmasın?kolay bi şekilde sökülüp takılabildiği bi masa falan varsa evet.hep aynı noktayı vurur.
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Mengeneyle sıkınca hep aynı noktayı mı vuracak?
nasıl düşündüğüne bağlı. Mengene kompakt tasarıma sahipse neden olmasın?kolay bi şekilde sökülüp takılabildiği bi masa falan varsa evet.hep aynı noktayı vurur.
mengenenin yanaklarına kalın bezlerle besleyip öyle sıksak olmazmı ? Yani şekil olarak mengene yanlardan sıkacak tüfeğin dipçiğinide sabit bişeyle desteklersekbence zarar vermez gibime geliyo tabi tecrübeli olanlar varsa onlara bişey diyemem benimki sadece düşünce
valla bana hiç inandırıcı gelmedi 240 fps den 890 - 900 fps ye çıkıyo nasıl bi tuning yapmışlarsa artık.
900 fps' u atamaz abi airsoft tabancaları . ama uzun namlulu tüfekleri atabilir.
Adam tahta kullanarak tüfeğin içine honlama mı yaptı ayrıca teni tetik tertibatı daha sağlam görünüyo
ve piston keçesini bantla sarıyo bu nekadar sağlıklı sürtünmeden dolayı erimezmi o bant
sizin av bayii leriniz ne kadar iyi olabilr ki
hil.al avdan iki tane mod 99 5 paket gamo pro hunter 5.5 call sipariş ediyorum. gelenler: ' 1 tane mod 99 bir tane mod95 gamo match. dalga geçiyorlar valla.
yarın ortalık karışacak.
Hahahaha gece gece güldüm .
Hatsandan fabrikasından direk tüfek ve yedek parça temini konusunda çok yardımcı olan ve her aradığımda bıkmadan usanmadan bilgi veren Aksu Av - Yusuf Polat AKSU' ya teşekkür ederim. Bu zamanda bu kadar samimi ve dürüst esnaf bulmak zor.
Keşke bütün esnaflar aynı olsa ya. Nadir bulunuyor böyle duyarlı esnaflar.
Bu resmi foruma kaçıncı kez koydum bilmiyorum ama sanırım oksijenin tehlikesi hakkında sizi tekrar uyarmış olurum.
[Resim Engellendi: http://www.pyramydair.com/blog/images/201-left-web.jpg]
[Resim Engellendi: http://www.pyramydair.com/blog/images/201-right-web.jpg]
Hatta Pyramydair blog da, bir medikal teknisyenin pyramydair i arayıp "ya benim bu aldığım career 707 pcp silah her atışımda namludan mavi bir alev çıkartıyor" demesinden de bahsediyor. Mustafa Serdar 'ın da dediği gibi yanıcı yağ ile temasında parlama kaçınılmaz olur.
Abi bu tüfeğin şekli şemaili ne olmuş böyle bea ayrıca mavi alev gerçekten çok ilginç olmalı. Ve bir soru daha : ''Bu bahsettiğimiz: basınçlı oksijen - yağ ikilisinden oluşan enerji patlaması basınçlı karbondioksit - yağ ikilisinden de çıkarmı?'' (çok şeytani fikirler geldide aklıma)
Ben bi ara senin yaptığın gibi yapmıştım erzurumda yaşıyodum ve profil resmimdede görüldüğü gibi karların üzerinde atış yapıyoduk. kendimiz karın içine gömülüyoduk kıyafetlerimiz ne su nede soğuk geçiriyodu ama tüfeği gömemiyorduk bende beyaz çarşafla kamufle etmiştim ve benim tüfeğimde o zamanlar kral magnumdu
Sesin kesilmesi güzel ama makyajla birlikte sanki Bülent Ersoy'un makyajsız hali gibi olmuş görüntüsü
Tam tersi olmasın ?
Hafif mermi çabuk yavaşlar , eğer uzun menzil istiyorsanız ağır mermi kullanırsınız , hızı düşük de olsa enerjiyi daha uzun süre muhafaza eder. Hafif mermi hava sürtünmesine bile dayanamadan ilk 100 metrede enerjisinin % 50 sini kaybeder.
Bak yeni bişey daha öğrendim . Çok teşekkürler. Biriktiriyorum bu bilgileri tüfeğimi elime alınca lazım olacak
OOoo gerçekten güzellermiş Kazasız belasız atışlar dilerim
Mezuroyla Berke gölün üzerinde yürüyerek
+1
Ben Antalya'dayım ama tüfeğim yok almayı düşünüyorum sürekli araştırma yapıyorum ama henüz uygun bi tüfek bulamadım . Zaten bu şehre de yeni taşındım sayılır. hiç bilmiyorum bu şehri forumu uzun zamandır takip ediyorum ama pek yazı yazmıyorum
Cold steel Recon gerçekten güzel bıçak
gerçekten güzel olmuş .benimde dürbünüm vardı ama articlesi kırıldı attım artık yok