ayk tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
bu hobiye devam edeceksenız.bır tane tufek sehpası alın fazla pahalı bısey degil.hem sıfırlarsınız,hemde evde dekor amaclı kullanırsınız.
ben sahsen oyle yapıyorum.
-
en güzeli tüfeği sabitleyin;en fazla 8 - 10 atışla dürbünü sıfırlarsınız..
-
Air Force kullanmadım ama bahsedilen videou izledim. Çook ta aman aman bir fark yok. Atıcı iyi olduğu sürece her iki silahta 100m de iyidir. Fakaaat, kaç atışta?
Condor, belli bir atıştan sonra basınçı ve stabil atışıını kayıbetmeye başlayacak, S410 ise 30 atışa kadar neredeyse aynı noktayı vuracak.
bırde bu iki silahta güç ayarı var onuda unutmamak gerek .statabıl atmak ıcın!!!condor da güç orta sevıyelerde atıs daha ıyı oluyor dıye bılıyorum..
-
evet cok guzel ,neyın ne oldugu gözukmüş .tesekkurler.
-
cezasını çekmiş belliki..kac metreden atış yaptınız
-
-
selam;dediğin gibi keşki almasaymışın,parcaları ideal av dan bulabılırsın diye biliyorum bir araştır.internette sitesi var .
not:yazılarını büyük harfle yazmassan ıyı olur
-
bu hobiye gercek aşk bu olsa gerek .atış yapılmasada olur.seyretmek kafi
-
hayırlı olsun güzel silah
-
güzel atıcı ,güzel silah tebrikler
-
basarılı.Türkiye de bu aracı kullanmaya yer bulmak oda ayrı dert!!
-
gayet güzel atışlar tebrikler..bidaha sefere atış kağıdına şeker sürün sinek vurun..
-
hayırlısı olsun .aman dikkat
-
yeni ürünlerin gelmesi güzelde de biraz pahalı değilmi tabi çok tanımıyorum ama ben olsam birazdaha takviye yapıp revo alırım
hakikaten neden bu kadar pahalı acaba ??farklı bır ozellıgımı var ?? -
hayırlı olsun
-
Maharetli kopek demekki baya pahalıymış.
-
Dolum ucunun bağlandığı sibop oringi yırtılmış veya tutukluk yapmıştır.garanti kapsamında ilgili firmaya söyle gereğini yapsın..geçmiş olsun.
evet tüpü dolu ıken yaptıysa Osman abiye bende katılıyorum.. -
merhaba yeni tüfeğin hayırlı olsun ıyı bır secım yapmısın güle güle kullan ..Bende de var cok memnunum..
bahsettıgın tıslama sesı normal bı nevi uyarma gibi düşünebilirsin tüpün içinde az hava olunca yapar tüpün gerisinide bosaltır.30 40 bar seviyelerine düşme zaten o seviyelerde tüfeğin sesi değişiyor anlarsın bendede bir kez yaptı
dediğim gibi korkulcak bişey yok bas havayı güle güle kullan
hoscakal
-
;avci;TESEKKURLER GÜZELMİŞ