canterziramazan tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
orjinal dübünü ile 5 atış sonrasında atef marka yerli pellet grubun dışına çıktı.yatagun dampa var takılı.
http://hizliresim.com/eQoR0r[/img]
http://hizliresim.com/upload.php -
-
-
-
22cal 13grain pelleti 800fps ile atan bir makine 10yard 715fpsye 30 yardda 575fps 50 yardda 470fps ye düşerse(beeymens.net)
100 metre 109 yardda kaç fps ye düşer...280-300fps mi yapar.
bu hız enerji şişeyi delmeye-yırtmaya yeter mi? -
kardeşim adam 4 kere 1liraya ateş etmiş 100metrekare metreden 3ünde vurmuş yaylı yerli ile sen daha 14x14de 50 de 2 yapıon...
senle ben çok geride kalmışız... -
bu mesafede bu kadar dağılma normal değil..
idman şart ilk denemede ben hatsan mod 135le 10 metreden pc disketinde zoran topladım.
takiben alışınca silaha 10 metrede kola kutusu kapağında toplanıo.
saygılar -
ülkemizde mod 135ten de daha güçlüsünü bulamadım 22calibrede.
x50
patriot
mod125
gamo big cat
vs...
bilen varsa beni uyarsın ondan da alayım... -
pyramidirin testinde 14.3grain 1070 fps-330ms baya güçlü bu hız 1500.atışında test edilmiş dizelde değil yani...
-
hatsan mod 135
6.35cal 30fpe enerji
26grain ile 730fps
modifiye yok -
Bu silahın 6.35mm olanini kullaniyorum kesinlikle guclu isabetli silah.nicula 6.24.50 durbunle muthis isler yapiyor
-
Aşırı derecede zor olur.
-
Domuz dahı vurulduguna göre kücük ve orta büyüklüktekı hayvanları yakın mesafeden avlayabılırsın ancak yasın müsaıt olunca belgelerını tamamlayınca.
Arkadasımızın 10numara fısek dedıgı kus sacması hashas tanesı kadar kursun tanecıklerı var attıgı fısekte.ve fısekle 10metreden serçe karatavuk gıbı kücük hayvanları bıle zorca öldürür.ancak tek kursunu kuvvetlı atıyor. -
forumda oxo diye bi arkadaş var yeni nesil mod 135 aldı 2gün önce çok da mutlu onla bir konuş derim.yeni nesilide eski nesilide kullandım sas da quatro tetikte farkedilcek derecede işlevsel...
Ama yine de tepiyor silah bilginize kurması güç istiyor.
Ama tahribat güce de tepmeye de degiyor...
Oxo dampa ayak olmadan 20metreden kibrit 60metreden her atışta sigara paketi vurabildigini söylüyor isabeti berbat da degil yani tatmin edici bence... -
ben 3yıl önce aldım kundakta çift vida var benim tetik siyah Quatro-sas degil.
Bilgim dahilinde quatro-sas ise silahın silindirik gövdesinin üstünde mavi arma şeklinde Quatro SAS yazılarının olması lazım hatsanın resmi sitesindeki ürün resmine bakarsanız silahınızın Quatro sas olmadıgını anlarsınız...saygılar ama süper tercih güç açısından isabeti orta kalite. -
thin memed
süper:)
-
hayırlı olsun
-
helal olsun hatsana...daha da dencek bişi yok