teşekkürle denemeye değer,olmadı atarız dürbünü
mysob tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
herkese selamlar ,benim size bir sorum olacak;bu hafta sonu mod 125 ve optima 3*9-32 dürbünle atış yapıyordum.atıştan sonra artıkıl çapraz şekil aldı yani (+) halinden (x) hale geçti.bu durum artılın kırıldığı anlamınamı geliyor acaba?eğer kırıldı ise tamiri mümkün olabilirmi bunun.bu başlıkta arkadaşımızın yaptığı tarz bir tamirle dürbünü kurtarabilirmiyim,yoksa yeni bir dürbün almam mı gerekecek.şimdiden yardımlarınız için teşekkürler.
-
henüz tüfek gelmedi dostum.ayrıca yatagundan bir dampa sipariş ettim.hepinize teşekkürler verdiğiniz destekten ötürü.
-
mühimmat konusundada bi sorum olacak size;gram olarak çok çeşidi var bunların yapısal olarakta.kararsız kaldım.
-
az önce dampa a siparişi verdim yatagundan.sanırım en iyisi bu markaymış,forumda yazılanlarda anladığım kadarı ile.ilginiz için teşekkürler.
-
verdiğiniz linkte 2 adet dampa var.benim tüfeğime hangisini almam gerekiyor acaba.ilginize teşekkürler:)
-
İYİ GÜNLER USTALAR,HATSAN MOD 125 VE OPTİMA 3-9x32 DÜRBÜN ALDIM.BUKONUDA YENİYİM SİZ USTALARA BİR KAÇ SORUM OLACAK.HANGİ PELLETİ KULLANMALIYIM?DÜRBÜN AYARI SÜREKLİ KAÇIYORMUŞ,NE YAPABİLİRİM BU KONUDA?ALMAM GEREKEN PARÇALARI BANA YAZABİLİRSENİZ ÇOK SEVİNİRİM .ŞİMDİDEN ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM HERKESE.
Forumlarda büyük punto harflerle mesaj yazmak yasaktır, bu şekilde mesaj yazmak bağırmak, hakaret anlamları taşır, bu hususlar forum kurallarımızda açıkca belirtilmiştir.