bu 60 lik yilmaz zipkinla akya vurmaya benzedi
deepfish tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır.
Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
-
-
bu tarti iyimis benimki yuvarliyor , herhalde yeterince hassas degil
-
bir arkadas bunu excele dokerse cok dua alir hesaplamalar
-
gecen cuma falconu chrony f1 ile test ettim , hava sicakligi yaklasik 20 derece idi , atislar 200 barda basladi , 15 atis kaydettim , namlu ucu ve chrony arasi yaklasik 1.30 metre .
jsb exact jumbo 16 grain : 937,2 -938,5 -944,9 -941,6 -946,6 -951,8 -953,5 -957 -953,4 -956,6 -957,5 -956,2 -951,7 -945,8 ortalama : 949.45 guc : 32.03
jsb exact jumbo heavy 18 grain : 902 -903 -905 -908 -911 -916,5 -920,6 -919,4 -914,6 -917,6 -919,6 -917,3 -915,8 -909,8 -909,4 ortalama : 912.64 guc : 33.30
umarim faydasi olur
-
selamlar , bir sey sorucam , ben guc ayar dugmesini genelde mavi de kullaniyorum fakat 14 secenek mevcut , keske 1-2-3 seklinde numaralandirilsaydi daha pratik olurdu , bazen karisabiliyor , samyang kullananlarin pratik baska yontemleri var mi acaba , tesekkurler
-
eger bulabilirseniz bushnell trs 25 red dot cok iyi arastirmalarima gore 3 moa ve bir aimpoint kadar kaliteli , ben de hawke red dot taktim carbine e kullanisli fakat devamli sifirlama istiyor , dun Dx ten aldigim red dot i taktim daha iyi gibi ama pek deneyemedim , dealextreme
-
selamlar , benim falcon kullanicilarina bir sorum olucak . Bazen bolt action kolu takiliyor , sarjoru cikardigimda , merminin ezilmis oldugunu goruyorum , bu siralar cok yapmaya basladi , ozellikle gecen gun JSB Exact Jumbo 18 grain Heavy pelletlerla bu sorunu cok yasadim , airarms in 18 graininde yapmadi , fakat bugun ayni sorunu bu kez airarmsla yasadim , benim fikrim bu sarjor 5.52 leri pek sevmiyor , sanirim biraz bol geliyor ve eziliyor pelletler , sizce sorun ne olabilir ?
-
selam , carbine 25 ile yaklasik 300 pellet attim dun . Gez goze alisamadim , daha sonra hawke sport dot i taktim , gayet hos oldu , neye attiysam vurdum sifirladiktan sonra . Benim de ard arda mermi surulmesi hosuma gitmedi , lever acikken tetik dusurdum yanlislikla ve baya bi bagirdim samyangin hunting sivri agir ve uzun pelletleri zor giriyor ve tufek daha zor kuruluyor , bir de guc ayari cok daha pratik olabilirdi , ama alisicaz cunku gercekten super bi alet , tam gucte iki sarjor , orta gucte yaklasik 20-30 atis yapiyor sanirsam , en dusuk gucte tufegin attigi bile duyulmuyor ama sanirim boncuk tabancasi gibi fps i , chrono ile olcmek lazim . Ben klik sayiyorum guc ayari icin , siyah tarafin en sonunda en dusuk ordan sola doru da gucleniyor 14 - 15 kademe . Carbin boy ve islev tartismasinda noktayi koyar gibi gozukuyor .
-
uzak atislarda side lever , hedefe sabit kalmayi sagliyor ve kurmasi tabiki daha kolay , ama bolt action da saglam duruyor mauser kuruyor hissi uyandiriyor , at44 var bi abimde sidelever da hosuma gitti , bakalim bugun yarin lever action i da goricez
-
selamlar , musait bir zamanda chrony f1 model chronograph ile falconumu test edicem , sonuclari gorsel olarak paylasirim . silahi yaklasik bir aydir kullaniyorum , tahmini olarak 3000 pellet atmisimdir , gercekten cok isabetli , dengeli ve bir o kadar sessiz , sarjor yapisi diger silahlara gore bence daha kullanisli , bolt action bana "enemy at the gates" filmini hatirlatti , seyretmeyenlere tavsiye ederim . namlu ceketli oldugu icin boresighter aparatlari bol geliyor , sanirim daha uzun bir aparat lazim . Moderator kulllanarak sesini tamamen kesmek mumkun . siddetle tavsiye ederim