kralın namluları kötü değil ama lw namlu getirmeyeceklerse kendi namlularına şok yapsalar daha iyi olur, bizzat kral mega ile 25 mtden 5 mermiyi aynı delikten geçirdim ama şok olması dahada isabetli kılacaktır tüp hacminide arttırmalı elimdeki tüfeği sattım yeni bir kral almak için daha ne kadar bekleriz bilmiyorum.
laqqer tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Yan taret sola cevrılmıyorkı ıleri geri cevrılıyor???
sizin deyişinizle ileri sağ oluyor
İleri çevirince sola geri çevirince sağa ayarlanır. -
Arkadaşlar dürbün taretlerini ne tarafa çevirirsek ne taraf gider bilen varsa yazsın dürbünün ayarlarını bozdum duzeltemedım
üst tareti sola çevirirseniz yukarı sağa çevirirseniz aşağı, yan tareti sağa çevirirseniz sola, sola çevirirseniz sağa şeklinde hareket eder.
-
Eline emeğine sağlık
-
Önce çok sevindim tam yıllık izindeyim diyerek tarihi kontrol ettiğimde 6 ekimde işbaşı yapcağımdan Ankarada olmayacağım bunuda kaçırdık hayırlısı bakalım yarışmaya katılan arkadaşlara bol şanslar..
-
qe ile kıyaslanınca isabet olarak bir artısı var mı peki? Ya da namlusunda bir farklılık? Aklımda şoklu namlu diye kalmış spler kullanan birisine sormak bu aksam nasip oldu
qe kullanmadım sp yide 150 pellet anca atmış olduğum için kullamıyorum tüfek çok güçlü olduğu için dürbünü bile dağıttı bende kaldırdım kullanmıyorum Hw 97k işimi görüyor benim için güç ikinci planda ben isabet istiyorum ilk zamanlar bir hevesle almıştım
-
bendeki biraz eski 2011 de almıştı quatro tetik ve sas var ama kullanılmadı kozmetik olarak kundakta birşey yok fakat dürbün rayında kaymadan dolayı çizik var
-
Bende 135 sp var gerçekten çok güçlü tüfek ucundaki muzzle çıkıyor 1/2 unf diş mevcut moderatör oluyor ama sesi azatlmıyor
-
Cocacolaya yazık olmuş tavsiyem bimde küçük pet kolalar var fiyatlarıda çok cüzzi atış için hem küçük hemde eğlencelik hedefler bi cola le cola gibi
-
maalesef hayır.
Peki yapan tanıdığınız ya da yönlendireceğiniz biri var mı?
-
Halen kundak yapıyor musunuz?
-
sayın laqqer tüfeğim 5.5 hw 97 k evet yeni yay montajını youtube izleyerek yaptım sizce BY tüfek için en isabetli pellet hangisi
tüfeğiniz için jsb öneririm 5.5 mm ama 16 graimi geçmesin 15.43 gr olabilir.
-
öncelikle tüfrğinizin kalibresi nedir kulladığınız pellet nedir hw 97 güç silahı değildir isabet içindir sesine gelirsek güçlü bir tüfek olmadığı için ve kendi dahili moderatörü sesin çıkmaması normaldir.
-
bende alırım bi tane
-
güzel olmuş eline sağlık ama dotların silinmiş gibi biraz
-
inşallah olur emeğinin karşılığını alırsın camcılardaki elmaslardan satın al önce köşeli kes sonra ufak ufak oval kesersin
-
söylediğim gibi dottan hedefte vurduğun yeri göremezssin bence dotları yarıyarıya azaltmalısın
-
Bence dotların arası çok sık ben olsam yarı yarıya kısardım küçük çaplı dürbünde bu kadar dot koyarsanız vuruş noktanızı bile göremezssiniz.
Yanlış anlaşılmasın sadece bir öneri -
İngiltere de müthiş kundak yapanlar var, burada ise Latif (Niğdeli) ile iletişime geçerseniz sorununuz çözülür..
niğdeli diye arıyorum fakat bulamadım
-
İki yaylıyı kıyaslamak farklı birşey yaylı ile pcp kıyaslamak çok farklı birşey pcp ile atışa gideceğin zaman taşıyacağın ekipmanı düşün tüp tüpten dolum aparatı vs. Yoksa pompa ama yaylıda öylemi al tüfeği pelleti istediğin yere git bu en basit örnek yaylıya gelirsek önce hatsanla diana sonrada weihrauch ile diana kıyaslıyorsunuz eğer isabet arıyorsanız hw 97k alıp pcp yi aratmıyacak atışlar yapabilirsiniz tabi 80 m ye kadar tüp taşıma derdi felanda yok ama ben tahribat istiyorum diyorsanız diana hepsi birbirinden farklı amaçlarla üretilmiş tüfeklerdir kıyaslama yaparken bunları göz önünde bulundurarak yapınız.