laqqer tarafından yazılan gönderiler

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.

Mersinlide güngör av var oradan aldım.Tüfeği biraz önce atış yaparak boşalttım.Bir kerede anca 80 bara getirdim dinlenerek devam ediyorum, sanırım 3 molada dolacak:)Ve doldu, şuan pompada bir sorun yok bu 2. dolumu.

inşallah bir sıkıntı çıkarmaz bende fabrikanın göndermesini bekliyorum tüfeği kaç bara kadar boşalttınız?

benim tüfek dolu hafta sonu atarız kesin, boşalınca dolduracağız malum yazarım ozaman buraya.Yine kelek çıkarsa hatsana çevirtirim bu kez.

zannetmiyorum başka marka ile değşim yapacağını ama hangi mağzadan almıştın?

Aldığım yerde denedik, 150barlara düşmüş bir tüfek vardı onu doldurduk sorun çıkartmadı.

Sorunda o zaten ilk basışta dolduruyor 2. yada 3. yü bastı mı sıkımtı yaptı mı aceba?

Dün 1 kaç saat uğraştım tüple namluyu kapladım namlu hoşuma gitmedi söktüm ne lanet bişeymiş üzerindeki yapışkanı temizleyene kadar akla karayı seçtim dürbüne hiç bulaşmadım bile mahvediyor moderatör ve tüpü yaptım sadece bu arada silahı söktüğümde namluyu tam oturtmafıklarını fark ettim fabrika nasıl bir montaj yapıyorsa oringin üzrinden sıkmışlar namluyu oringler parçalanmış bugün aradım oring istedim batı dağıtım disbürütöründen

bugün gidip pompayı verdim 5 dkk. sonra yenisini getirdiler, kral müşteri memnuniyetine çok özen gösteriyor galiba, umarım buda sorun çıkartmaz.Satıcı pompa için iyi diyor bakalım nekadar dayanacak:)

Yeni aldığınız pompada problem var mı yazarsanız sevinirim

Pompa tekrar yaylanmaya başladı , bende komple dağıttım 3. pistonun o-rink i parçalanmış, değştirip yağladım düzeldi , tam tüfek doldu tekrar aynı sorunu yaptı , ya bir yerleri orink parçaları tıkadı yada başka bir sorun var yarın söküp bakıcam tekrardan artık.

ben tamamen söküyorum fakat 3. Pistonun olduğu kısma ulaşamadım nasıl söktünüz

;d;

arkadaş aklım bi puncher maxi ye yatıyo bi at44 de :him:s

2 si arasında pek fark yok ama puncher tüp hacmi olarak buda atış sayısını arttırıyor puncherde hava ayarlama vidası bulunuyor at44 den daha yakışıklı albenisi olan bir tüfek karar sizin

Weihrauchun kataloğunda da "kesinlikle tel fırça kullanmayın, temizlik pelletleri, keçe tomarı veya yekpare bez harbi kullanın" yazıyor.

Her kafadan ayrı ses çıkıyor, yok arkadaş ben bırakıyorum bu hobiyi, dertsiz başımıza dert almışız.

Uygun fiyatlı, az kullanılmış, temiz (mi acaba :D ) yerli yabancı tüfek var millet :P

Uygun fiyatlı derken 50 £ filan mı? ;şrofls;.;lol;

Aynı sorun bendede oldu gideremedim sıkıntıyı bütün oringleri değiştirdim3. Pistona ulaşamadım kralı aradım gönder değişim yapalım dediler yada bakımını dediler yarın göndercem

kral arms ın tüfek ve pompa takımını aldım, 150 bardayken deneme amaçlı 210 a kadar bastık sorunsuz şekilde, daha sonra atış yaptık 50 bara düşene dek ve tekrar doldurmak istediğimizde pompa yukarı aşağı yaylanarak ortada kaldı.Muhtemel arıza kitapçığında 3. piston gevşemiştir falan yazıyordu silindire ve hava alma deliğine birkaç damla yağ damlattım yumuşadı ve düzeldi.Bu pompaların bakım peryodu nasıldır? her dolumdan sonra yağlamak şartmı olacak acaba.Birde pompa üzerindeki tahliye vanasını gevşetmeden hava rekorunu çıkartınca öndeki orink hasar görüp hava kaçırmaya başladı, buna çok dikkat etmek gerekiyor anlaşılan.

kundaktaki malzeme nedir ve nereden temin edebilirim bende namluya uygulamayı düşünüyorum puncher var bende de nikelajda olabilir eğer nikelaj yaparsam mekanizma ve dürbün dahil tamamını yapamıyı düşünüyorum