tşk kardeş
racing tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
ahmet12 bu fully rifled namlu dediğiniz nedir açıklarmısınız birde bulmama yardımcı olurmunsunuz
-
şok takılabilen bir slug namlu hangisinde varsa onu tercihedicem
-
mrb pompalı tüfek almak istiyorum ama slug namluya mobil şok takılıyormu biyerden paradox yani yivli şok buldum bunu pompalıda sabot mermi ile kullanmak istiyorum bilgilendirirseniz sevinirim tşk
-
condorun tüpünü her pellet atışında neden söküp takıyoruzki
-
teşekkürler birde airforce condor ile aynı statüdeki silahlarla karşılaştırması varmı
-
slm
air force condor ağırlık bilgilerini 2 gündür arıyorum tüfekle yakından ilgileniyorum elimdeki at44 ü satar satmaz alıcam yardımcı olrmusunuz -
çok beğendiğim bir silah kaç metrede iyi bir grupran yapıyor en merak ettiğim şeylersen biri
-
benim aklımda 36 cal bir tüfek ve yivli namlu şoku var süper sonuç veriyomuş
-
keşke bizim burdada buluşmalar olsa
-
at44 tüfeğim ile 20-30 stabil atış yapabilmem için ayarı nasıl yapmalıyım yada en iiyi ayar nedir ??
-
bende gamo var bir ay kaldığı oldu hiç bir sorun olmuyo contaların iyi ise tüpte azalma olmaz
-
co2 tüpüne hiç denemedim bu haftasonu bi deneyim sizin tüfeginiz ne acaba ben ve ayar kaç turda
-
ayar 3 turdaydı şimdi 5 tura çıkardım bide böyle deniycem ustalar ve at44 de bunu uygulayanlardan önerileri bekliyorum
-
ayarı 3 turdu şimdi 5 tura çıkardım bide böyle deniycem at44 kullananlar yada anlayanlar fikirlerinizi alıyım
-
peki güç ayarını yükseltsem düşük basınçta aynı atarmı
-
at44 tüfeğim 200 barda iken bile 2 cm kavak tahtasını geçmiyo bana yardım edin
-
ordan iki tüple bi pompa verseler bana
-
tamam yarin denerim buraya yazarım
-
son karar kurma kolunu kilitliyo mu