bende bu tüfeğin 5,5mm olanından alma niyetindeyim ama tavsiye edermisin?
yenilmeztuzun tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
kadir bey yoksa beklediğimiz haber mi geldi stoeger'in 5.5mm leri geliyor mu?
-
5,5 mm olanını test etme imkanı olan var mı?
-
abi cesaretine hayran kaldım 153 m ye hemde dürbünsüz helal olsun ilahi desteği arkana alman da iyi olmuş
-
mesajınız için teşekkürler ben stoeger'in 5,5mm olanlarından almaya niyetlendim ama silahların çin üretimi olması ve yaşanabilecek servis problemleri beni korkutuyor siz teknik bir problem yaşamıştınız sanırsam istediğiniz parçalar gönderildi mi yoksa ilgilenilmiyor mu müşteriyle? bir de bu silah üzerinde oynama yapılmadan uzun yıllar kullanılabilecek bir silah mı yoksa kısa vadede parça değişimi ister mi ?
-
stoeger'in 5,5mm leri ne zaman gelecek bilgisi olan var mı?
-
sizlerin kullandığı torun magnumlar neler yapabiliyordu paylaşabilirmisiniz?güçleri nasıldı?
-
Yarın elimizde olacak gerekli incelemeyi vs... yapar yazarız arkadaşlar,
bunun için sormuştum da
-
benjamin discovery'nin incelemesi yapılmadı mı hala?
-
kardeşim öncelikle hayırlı olsun sende benim gibi kendini yakmışsın 0 aldıysan,kullanmadıysan,geri verebilme imkanın varsa geri ver maddi imkanın iyiyse daha iyi birşey al değilse biraz sabret ve para biriktir öyle al o tüfek hayretmez benim dilim yandı seni bari kurtarayım
-
benimde takip edebildiğim kadarıyla x10 a da 1200fsp yazmışlar tek fark kundak yapısında gibi gözüküyor sizdeki ahşap kundak demi? tekrar hayırlı olsun
-
torun magnum'un piston keçesi ve yayını webley patriot'unkilerle değiştirsek olur mu?
-
hayırlı olsun yalnız bir şeyi merak ediyorum x20 ile x10 arasındaki tek fark kundak mı yoksa başka farklarıda var mı?
-
o yazı benimde dikkatimi çekti ama sonradan şöyle düşündüm .177 cal. ve ayrıca 5.5mm var diye neyse adanalı arkadaşların görüş belirtmesinde yarar var.
-
o zaman 5,5 mm yaylı diana 350 magnum dışında bana ne önerebilirsiniz
-
webley patriot 5,5 mm almayı planlıyorum yalnız forumdan takip ettiğim kadarıyla şu an piyasada olanlar 2. nesil diye tabir edilen altın tetikli model üstatlar patriot'un 1.nesil olmasında hemfikir ama piyasada 2. nesiller satışta 2.nesil kullanan varsa bana bilgi verebilir mi hız,isabet,tahribat bir de 280m/sn deniliyor gerçekten öyle mi?
-
mermi belki 200 metre gider ama nişanı hedefin 30 cm üstünden alman gerekir birde o mesafe deriyi delebileceğini hiç sanmıyorum mesafe uzun
-
5.5 mm. daha iyidir, ben hem 4.5 hem 5.5 97k kullandım. 4.5mm ile modifiyesizken bile 70-80m şişe kırıyordu,
ama 4.5mm şişeyi kırarken 5.5mm şişeyi dağıtıyor. Kırıkları toplamak daha zor oluyor.
isabetlilikleri aynı, ancak oradada rüzgarlı havalarda 5.5mm daha isabetli, çünkü pellet ağırlığı nedeniyle sapma daha az oluyor.5,5 mm hw 97k da aynı masafede mi şişeyi dağıtıyordu acaba ;bir de bu tüfek için saçma seçme huyu var diyorlar doğru mu?
-
sanırım yeni çıkan bir silah ayrlntılar için Türkiyeye gelişini bekleyeceğiz
-
bu silahı bilen var mı nasıl? http://www.crosman.com/site/listing/1387