Eline sağlık Cem abi, faydalı bir çalışma olmuş
coolday tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Tuncay hocam eline sağlık
-
Elinize sağlık arkadaşlar çok güzel görünüyor Havalarda ısınıyor, bittikten sonra çok keyifli anlar sizleri bekliyor:) Bizde uzaktan fotoğraflarla keyifleniriz artık:)
A Takımına Saygılar...
-
Fotoğraflara imrenerek bakıyorum, orda olmak vardı şimdi:(
-
Tuncay hocam eline sağlık resimler çok güzel, Malatyada sizinle olmayı çok isterdim ama bir fırsatını bulursam mutlaka geleceğim:)
Bu kadar erken kalktığınıza göre sanırım dersaneye gideceksiniz, ama söyleyeyim bu yoğun tempo öyle bir alışkanlık yapıyor ki dersaneyi bıraksanız dahi hafta sonları erken kalkmaya devam ediyorsunuz .Ben dersaneyi bıraktım ama hala saat 06:00 dedin mi ayaktayım:(
-
Hayırlı olsun, bol keyifli isabetli atışlar dilerim:)
-
Yine keyifli bir buluşma olmuş:)
-
Mehmet Abi'm, Tuncay Hoca'm;
Kusura bakmayın vazifeden dolayı yine yokum. AirArms pelletleriniz arabanın arkasında duruyor eğer ihtiyaç var ise bir yolunu bulup onları size teslim ettireyim isterseniz. Bana bilgi verirseniz sevinirim. Şu buluşmaları çok özledim ben. İsabetli atışlar.
Abi geçen hafta izin alıp Adanaya gitmiştim, bilsem bu hafta alırdım , Malatyaya olmadı Adanada görüşürdük:)Saygılar...
-
yarın biraz kalabalık olacak gibiyiz bizim genç arkadaşlardan bir kaçı daha gelecek kısmetse,cem üstadıma ve tüm hobidaşlarımıza malatya team olarak saygılar sunarım
Abi bakıyorum genç arkadaşlarıda aşılıyosun, Malatya team in üye sayısı yakında artabilir . Hayran sayısı zaten her geçen gün artıyor
-
Malatyada sizinle beraber olmayı çok isterdim, keyifli vakit geçireceğinizden şüphem yok:) Buluşmadan fotoğrafları bekliyoruz...
Saygılar...
-
Elinize emeğinize sağlık Emre bey, çok faydalı bir çalışma olmuş...
-
Abi tebrik ederim, eline emeğine sağlık sağlık güzel bir çalışma olmuş
-
Hayırlı olsun, bu heyecenınız hiç bitmesin:) Keyifli atışlar...
-
Yeni silahınız hayırlı olsun, güle güle kullanın keyifli atışlar....
-
Cem bey elinize sağlık, güzel bir çalışma olmuş ama artık daha uzun mesafeli grupmanlar bekliyoruz:)
Saygılar...
-
Hayırlı olsun, silahınızda dürbününüzde ayrı güzel. Bende almadan önce aşıktım, aldıktan sonra daha bi aşık oldum ve tutkuyla bağlandım Eminim sizde bağlanacaksınız
İsabetli ve keyifli atışlar dilerim, güle güle kullanın.
-
Teşekkür ederiz saygı bizden.Görevi nedeniyle cem gelemedi,yoksa cem bizim bu toplantılarda üstadımız.
Tuncay hocamında sadece perşembeleri boş.Ben serbest çalıştığım için her zaman uygun oluyorum.
Ama önümüzdeki günlerde yeni şantiyemizde,çok daha uygun bir ortam oluşturacağım,hem kapalı ,hem açık bir alanımız olacak.Abi yeni atış mekanı senin şantiye olacak o zaman,desene artık hava muhalefetide durduramaz Malatya team i Her buluşmadan fotoğraf bekliyoruz...
Sygılar...
-
Keyifli bir buşuşma olmuş ama yeni silahıyla beraber Cem beyide aranızda görmek isteriz.:)
Malatya team e saygılar...
-
Abi hayırlı olsun, grupman yapmaya başlamışsın:) 50m grupmanlarınıda bekliyoruz.
-
Erdem abi seni gördükçe bu hobiye daha çok bağlanıyorum