kardesım hayırlı olsun ,hayallerımın tufeği o benım bız malıyetten dolayı bt 65 aldık gule gule kullan kardesım ...
Teşekkür ediyorum, benimde hayellerimin tüfeğiydi o yüzden acele etmedim almışken en çok istediğim olsun dedim:)
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
kardesım hayırlı olsun ,hayallerımın tufeği o benım bız malıyetten dolayı bt 65 aldık gule gule kullan kardesım ...
Teşekkür ediyorum, benimde hayellerimin tüfeğiydi o yüzden acele etmedim almışken en çok istediğim olsun dedim:)
İyi dileklerde buluna tüm arkadaşlara teşekkür ederim:)
Hayırlı olsun, kazasız belasız bol isabetli atışlar:)
hayırlı olsun keyifli atışlar
Teşekkürler:)
Çok teşekkürler arkadaşlar, daha iyileri sizlerin olsun.AA düşünen arkadaşlara şiddetle tavsiye ediyorum:)
Hayırlı olsun, çok güzel görünüyor, keyifli ve isbetli atışlar hemşerim.
Sana ayrıca teşekkür ederim Erdinç, tüfeği senden aldığım pompa ile doldurdum.Söylediğin gibi gayet başarılı:)
Hepinize teşekkür ederim arkadaşlar, Allah olmayanlara da nasip etsin.
Uzun zamandır hayalimdeki PCP ye sonunda kavuştum:) Kargo elime ulaşır ulaşmaz hemen dürbünü takıp ilk atışlarımı yaptım, gerçekten AA ın tadı başkaymış.Çok keyifli bir gün geçirdim:)
[Resim Engellendi: http://img194.imageshack.us/img194/4641/imag0318i.th.jpg]
[Resim Engellendi: http://img856.imageshack.us/img856/2166/imag0323nw.th.jpg]
[Resim Engellendi: http://img844.imageshack.us/img844/5973/imag0229w.th.jpg]
Hayırlı olsun, keyifli atışlar:)
Aldıktan sonra pşman olmamak için kesinlikle AA diyorum.
Hayirli olsun, kazasız belasız bol keyifli atışlar
Hayırlı olsun, kazasız belasız iyi günlerde kullanın.
Yeni silahınız gerçekten mükemmel görünüyor, hayırlı olsun. Kazasız belasız iyi günlerde kullanın.
Çok geçmiş olsun Tufan, acil şifalar.
Bende bizim odunluktaki fareleri Tiptrapla yakalıyorum, birkaç kez büyük fareleri yakalamıştım ama bunun için geniş bir yüzeye bolca sürmüştüm.Madem senin kümesi mesken edinmiş bence sen bu gece pusuya yat
Tufan civcivler için başın sağolsun:( Eğer yakalamak istiyorsan bencede Tiptrap denen yapışkanı deneyebilirsin yada hani şu apartman girişlerine takılan sensörlü lambalardan takabilirsin, sansar ışıktan hiç hoşlanmaz böylece kümesten uzak tutmuş olursun. Babanın durumuna da ayrıca çok üzüldüm umarım en kısa zamanda sağlığına kavuşur, geçmiş olsun.
Tebrik ederim gerçekten çok güzel olmuş,elinize sağlık.
Elinize sağlık, çok güzel olmuş. Devamını da bekleriz:)
Önceleri bende Diana 460 kullanıcısıydım, aynı sorunu bende yaşadım. tasco, Hawke gibi farklı dürbünlerle de denedim sorun aynı.Bu sorunu dampanın arka ayağının altına 2-3 kat röntgen filmi koyarak çözdüm. Ama benim yaşadığım sorun silahın sadece aşağıdan vurmasıydı. Sağ sol ayarlarını yapabiliyordum ve dürbün ayarıyla her oynadığımda vurduğum nokta değişiyordu. Eğer senin vurduğun noktalarda değişiklik olmuyorsa dürbünde bir sorun olabilir.
Tebrikler, çok güzel gurupmanlar yapmışsınız, devamını da bekleriz:).Saygılar.