Başınız sağolsun, Allah kalanlara sabır versin...
coolday tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Faydalı bir çalışma olmuş .Saygılar.
-
Hayırlı olsun, kazasız belasız iyi günlerde kullanın
-
Hayırlı uğurlu olsun arkadaşlar.
-
Sorunu arka ayğı yükselterek çözdüm abi, yardımların için teşekkürler . İyi akşamlar:)
-
Kadir abi verdiğin bilgiler için teşekkürler . Dampayı ters çevirip söylediğin gibi denicem. Ama aklıma takılan bir soru var. Dürbünün tüfeğe paralel olması gerekmiyormu, yani arka tarafı yükseltip bir noktaya sıfırladık diyelim, o noktadan daha uzağa ya da daha yakına nişan aldığımızda yine sapma olmaz mı?
-
Merhaba arkadaşlar size bir şey sormak istiyordum. Benim tüfeğim Diana Mod460 Magnum, kullandığım dürbün tasco 4-16x40 AOE, ayak ise yatagun Dampa ayak. Silahımı 15m ye sıfırlamaya çalıştım fakat dürbün ayarını sona getirmeme rağmen yinede yaklaşık bir karış aşağıya vuruyor. Dürbünün artıkılında sorun yok sanırım aşağı ve yukarı ayarını değiştirdiğimde vurduğu noktada aşağı yukarı değişiyor. Sorun dürbünde mi yoksa sorun Dampanın yüksek oluşundan mı kaynaklanıyor(Dampanın yüksekliği 19mm). Bu konuda bana yardımcı olursanız çok sevinirim. Teşekkürler.