Diana resmi site verileri. Sizin için karşılaştırdım.
DarKWisH tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
http://www.diana-airguns.de/index.php?id=1…&height=768
http://www.diana-airguns.de/index.php?id=1…&height=768
Resmi Diana sitesi varken başka siteleri niye baz alıyorsunuz?
-
Mod 54 5.5 sizin arayışınızı noktalayacak tüfek.
-
Bizim burada bayide sanırım mevcut ikiside birara alıp denerim sonucu paylaşırım.
-
Karışık pellet kutusunda 10 15 tane vardı bir deneyelim dedik Metehan (KafaAvcısı) da bugün bendeydi şaşırdık bizde, o alttaki grubu büyüten atışta benim hatam aceleye getirdim atışı. Daha büyük zoomlu bir dürbünle ileride tekrar deneyip paylaşırım.
-
26 metre 5 atış H&N Field Target trophy
The content cannot be displayed because it is no longer available. 26 metre 5 atış crosman premier hollow point
The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. -
unf adapter yada silencer adepter diye aratın yabancı birçok sitede var. kendi namlunuzun çapına göre bir tornacıya da yaptırabilirsiniz. 1 yada 2 setuskur vidası var üstünde okadar kendiniz takar sökersiniz. fakat arpacık ayarı konusunda bişey diyemem , muhtemelen setuskur vida için namlu üstüne br havşa başı açılmıştır indeksleme için ama bu şimdilik bir varsayım.
-
Namlu dış çapını ölçüp namluya geçme unf adaptörü yaptırabilirsiniz namluya işlem yaptırmanıza gerek kalmaz.
[Resim Engellendi: http://images.esellerpro.com/2269/I/641/0/lrgscale10_2.jpg] -
The content cannot be displayed because it is no longer available. -
Hatsan bu neyapacağı belli olmaz, Kendi çapında süprizlerle dolu
-
Emir abi 2 long bow da Metehan la biz alırız 4.5
-
Hatsana servise gönderin en garantisi bu. Allah muhafaza kazalara neden olabilir ciddi bir durum.
-
Grupman savaşları
-
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
-
Abi bacak sayısı 4 ten çok hiç bişeye kolay kolay sempati duymam heleki eklem bacaklılara, ekrandan kaşıntı tuttu vallaha...
-
Sayın Ziyag videoların başında da belirtildiği gibi '' TAKE YOUR OWN RİSK'' yani ''RİSK almak size kalmış'' burada basit bir fişek modifikasyonu var ve deneyiminiz olmadığı halde sadece basit silah kalıplarıyla ve önyargılarınızla eleştiriyorsunuz. Kendine güvenen istediğini yapabilir. kimseye yapın denmiyor. sadece nedir değildir açıklaması var. Ve bu polemiklerden sıkıldım herkes silah eksperi herkes uzman deneyip denememek size kalmış. ama olurda denerseniz nelere dikkat edimesi gerektiği yazıyor efendim.
-
Optik gelsede denesem. Öyle yatıyor ateşli abilerinin yanında AA
-
Biz boşunamı aşığız bu makinaya sen birde 5.5 ğunu görsen başka birşeye bakmazsın inan. Bence çok ballandırma Selim le papaz olacaksınız ona göreEmir abi işkillendiriyorsun beni bak
-
hayırlı uğurlu olsun Metehan eline yakışmış namussuz.
Bende 900 üzeri ölçmüştüm hızını ft yayı ile son durumunu merak ediyorum
Selim kızacak amaTX200 mü mod54 mü derke metehan bi katekulli çevirdi Abi bana Air arms aldırdı kendine diana. Neyse sen kefilsin sorun yok
-
Başınç testleri hava ile değil su ile yapılır sevgili forumdaşlar. Discovery channel nasıl yapılır da 3-4 farklı bölümde görmüştüm. sanayi tipi hava tüpü, scuba tüpleri , itfaiyecilerin kullandığı tüpler . ağır iş makinelerinin lastikleri vs. hepsi basınç testlerini su ile yapılıyor. 4500 psi üstü stabil ve sürekli artan bir basınç elde etmek imkansız mı zor mu gibi bir parantezde açıyordu dış ses programda.