Çok keyifli bir tüfek ilk geldiğinde bende denemiştim. Eminimki daha iyi bir optikle çok daha keyifli atışlar yaptıracaktır
DarKWisH tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Hatsan genelde böyle aksesuar sıkıntıları yapıyor. BT65 ilk çıktığında almıştım broşürlerde 3-12x44AOE Dürbün yazıyordu paket içeriği benimkinden 3-9x32 dürbün çıkmıştı. Bayiyle çözmeye çalışın sıkıntınızı. Sonuç alamazsanız Hatsan müşteri hizmetlerini arayıp sıkıntınızı bildirin derim. Ama bana 3-12x44AOE Dürbün yollamamışlardı 5-6 kere aradığım halde. Mesele önemli olup olmaması değilki tüfeğin paket içeriğinde varsa niye bendede olmasın. Hakkınız arayın ama tüfekten ve hobiden uzaklaşmayın.
Saygılar. -
Şimdi 4-5 farklı siteye baktım sadece BT65 elite modellerinde lamba yazıyor bilginize.
-
Bir yanlış olmasın? Hatsan genelde ateşli modellerinde fener gönderir özellikle taktikal olanlarda.
-
Havalı tüfeğin survivalı olmaz... Ticari oyunlar bunlar.
-
Part 2. televizyonun dramı
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
Wax cılarrr
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
Fabarm ı denedik bugün.
Ha aldım, ha alacağım derken, sonunda....
Alet resimlerden bakınca buram buram kalite kokuyor.
Şimdi o namludaki raya güzel bir holo yakışır
Güle güle kullan Selim.Sağol Salih abi darısı başına. bu holo sight reddot işleri bizi baya yorucak abi galiba. ama bi eotech çakarım affetmem.
-
Wax olayı her cal silahta oluyormu mesaela 36 cal.
Bende hep 12 çap tüfekler var. izlediğim videolarda 36 dan yapılan wax sluglar çap çok ince olduğu için bütünlüğünü koruyamıyordu açıkçası dağılıyordu namludan çıkarken.
-
Kazasız belasız kullanmanız dileğiyle. Hayırlı olsun...
Benim de elime hiç kullanılmamış bir Beretta A303 geçti geçenlerde ben de onu kurcukliyim briaz
Slug namlu varsa atışı çok keyifli bir tüfek tadından yenmez. Armsan firması bile 303 ü kopyalayıp (A612) iç piyasayı fet etti.
-
Valla sayın darkwish siz 6 sene çalışmışsınız ben ömrümü av sahalarında geçirdim bizzat benim yaşadığım şeyler var bir taurus 36 çiftemiz sıkı doludan babamın yüzüne patladı, bizzat benim kullandığım winchester tek kırma tek kurşun atarken zambak gibi açıldı domuz avında bir arkadaşımızın elinde huğlu cifte parçalandı şevrotin atıyordu şimdi 3 parmağı var sol elinde . daha epey anlatabilirim . malzeme yorulmasi yada zayıflığı özellikle ateşli silahlarda buna benzer sonuçlar doğurur. Size bişey olmaz ancak bunu denemeye kalkan silahı uygun olmayan bir çok arkadaşımız olabilir . onlar buna benzer bir olayla karşılaşabilirler sonuçta kimin nasıl bir silahla ne deneyeceğini kimse bilemez . bizim uyarımız onadır. Sonuçta ateşli silahlar bizim hobimizin dışında bir kategori ve gerçektende dikkat edilmesi gereken bir kategori
Sizin ömrünüzde gördüğünüz görmediğinizden emin olun daha fazla ateşli silah elimden geçti. İddalaşak bişey yok bunda herneyse.
Taurus brezilya yapımı oldukça ucuz bir firma nette araştırsanız birçok kaboom vakası bulabilirsiniz . winchester tek kırma diyorsunuz eminimki oda Fİ tarihinden kalmadır. Huğluyu ciddiye almıyorum zaten. dediğim gibi denemek isteyen herkesn can güvenliği kendi sorumluluğu altındadır. Ben gereklilikleri Saydım. -
-
Buarada Sayın fender fişek falan diyordu. buyrun fişek envanterim.
-
Take your own risk genelde böyle uyarılar var. Isteyen yapar isteyen yapmaz. Herkes yapmalı gibi bir söylem varda ben mi görmüyorum. Ben kendime ve tüfeklerime güvendiğim için bir sorun görmüyorum. Namluya sıkı sıkı oturan bir tek kurşundan daha az tehlike arz ediyor çünki tapanın içinde kalıyor çekirdek yani namluya temas etmiyor. Ee sıkıntı ney. Cidden denemediğiz birşey hakkında böyle iddalarda bulunuyorsunuz. Sayın zetax 6 yıl av bayisinde çalıştım bahsettiğiniz türde 1 tufek5 bile gelmedi... ve çalıştığım bayi Bursada tamirat yapan tek yer yani bütün sorunlu silahlar elimizden geçerdi bursadaki. Genelde mobil şoku iyi sıkmadığı için ucundan patlamış namlular geliyordu. Dünya 1320 bar testi referans kabul etmiş burada 1 - 2 kişi 2000 bar olsa dese neolacak... konu hepten polemiğe döndü. Fikir ile bilgi ayrı şeyler. Bilgi evrenseldir. Fikirleriniz ise bilge değildir. Ben gerekli kaynakları örnek gösterdim alıntıladım. Birebir olan bir wax Slug tecrübeniz varsa buyrun paylaşın. Varsayımlar sadece konuyu kirletir. HERKES KENDİ CANINDAN KENDİ GÜVENLİĞİNDEN KENDİSİ SORUMLUDUR. DENEMEK İSTEYEN HERKES BUNU GÖZ ÖNÜNDE BULUNDURMALI.[Resim Engellendi: http://3.bp.blogspot.com/-P_s_95M8LWU/UMEkv6pZ_yI/AAAAAAAAAtA/avRD6tXHoos/s1600/DSC00848.JPG]
-
Sayın Fender 1500 bara dayanan 3 marka örneği verebilirmisiniz? Susuyum diyorum ama olmuyor. CIP diye birşey duydunuzmu bilmiyorum. Avrupa da Silahları test edip onaylayan Kurul ;
CIP' nin anlamı;Commission Internationale Permanente pour l'épreuve des armes à feu portatives,CIP ın testlerinde tüfekler 1320 bar ile test edilir. sadece FABARM firması 1630 bar ile test ettirir tüfeklerini
AlıntıTested to 1630 BAR FABARM is the only manufacturer to have agreed a test protocol of 1630 BAR with the National C.I.P Proof House of Gardone Val Trompia. Every FABARM firearm covered by this exclusive test (the legal C.I.P. test allows for a pressure of only 1320 BAR) is delivered with a test certificate to 1630 BAR. Our clients? safety is our absolute priority
Zaten max fişek basıncı 1050 bar dır.Buarada yaklaşık 4 yıldır wax slug yapıyorum yerli yabancı muhtelif gramazlardaki fişeklerden yapıp yine muhtelif yerli yabancı tüfeklerle attım hiçbir sıkıntı yaşamadım. o patlamış namlu görünen videoyu iyi dinlerseniz farkedeceksiniz ki magnum fişekten wax slug yapmayın diyor. maksimum 30 32 grama kadar olan fişeklerden wax slug yapılabilir.
buyrun fabrikasyon yapılmış bir wax slug.Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
Kamil bey Yeterli cevap almadınız mı ?
-
6136 ya yaklaşık 7-8 ayrı başlıktan muhalefet. Direk kaçak silah muamelesi görürsün. bunun dışında getirtirken neolduğunu belirtmediğin için yanlış beyan verme ve belgede sahtecilikte girer işin içine. sevdiğin eşin dostun varsa 3-5 yıl sigara fanile falan taşırlar sana işte. Hak yolu var niye bok yolu ? tam boy bir adaptör evet yivli. ama kompakt fişek tipli adaptörler yivsiz yani smoothbore dur.
-
Saçmalık... optikle nasıl bir sıfırlama yapılacak belki trijicon üstü mini reddot gibi bir kombinasyonla olur.
-
Waxlar hazır