Ateşli konusunda fena zehirlerim forumdan ilk kurbanım Kafa avcısı sevgili Metehanın ardından Doğanıda zehirlemiş bulunmaktayım. Sırada metal hedefler yaptırıp mini parkurlarda practical shotgun shooting için bol bol alıştırma atışları var.
DarKWisH tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Sağol Kemal abi tatil dönüşü senide etkinliklerimizde görmek isteriz
-
Tam saat ve yer belirleyelim.
-
Beni yaz listeye
-
[Resim Engellendi: http://imageshack.us/a/img708/7485/n14w.png]
JSB rs 13.43 hw100 ile 25 metre 5 atış. Bizzat tarafımdan atılmıştır
-
-
Her tüfeğin kendince bir potansiyeli vardır 15.43 800 fps atıyorsa 13.43 de kabaca 850 atar buda enerjiyi 1 fpe anca oynatir.
-
Hız çarpı kütle = güç. Tama 2 silahta 800 fps atabilir ama birisi 8 grainlik 4.5 tir birisi 25.4 grainlik 6.35 tir. Bakarsanız iki tufekte 800 fps atıyor fakat atılan pelletler bir değil.
-
Hatsan galatian yada bt65 25. Cal isteklerinize cevap verecektir. Hemde hava tuketimi olarak sumralara göre daha iyidir.
-
Direk hatsana kargola bence bir sakatlık çıkmadan. Bırak nedenini onlar bulsun.
-
Kimse bi Kundaga tüfek parası vermeyeceği için malesef bizde yok.
-
http://www.airgunsofarizona.com/FX%20Royale500.htm burada 3 step power adjuster var diyor. büyük kalibrelerde illa bullet kullanılmalıdır fikrine katılmıyorum şayet ülkemizde haala kayda değer bir bullet mevcut değil çünki. bence jsb king 25.4 grain ile çok iyi sonuçlar elde edilebilir ; ki Fx in kendi pelletleride cz de üretiliyor muhtemelen jsb ye yaptırıyorlar. bu silahları üreten firmalar niye yanına we recomend bullet type pellets yazmıyor yada üretmiyor? bakarsanız FX boss un bile bullet tipi pelleti yok . buda herşeyi açıklar zaten
-
Regülatör lü royale 500 .25 cal alıp keyfime bakardim. Gün gelir 30.cal pellet temin etme sıkıntısı cekebilirsiniz. Ama 25. Cal hep olacaktir.
-
Yaylilar için ayri Parkur a gerek yok aynı parkurda atış yapılıyor fakat yaylilar kendi icinde sıralanıyor pcpler kendi içinde. En azindan izledigim "world ft championship" yarışlarında siralamalar pcps, springers,Juniors ve seniors başlıklar adi altında yapılıyor, en azından pcp ve yaylı olarak kategorize edilirse daha adaletli olur sonuçta yaylı ile pcp atış kalitesi olarak bir değil . Artı Sn. İmpo nun dediği gibi yaylı kullanan hobisdaşlar adına teşvik edicide olur. Ödül vesaire olmasına gerekli yada gereksiz diyemem ama en azından kendi klasmanında yarışmak yeterli olacaktır yaylı kullanicilari için. Şahsen ben yaylı ile katılacağım.
-
-
-
Fuarin ilk günü gidip inceledim bende, fakat hiç beğendim . Walther dominatör den devşirme birazcık sarjor ise hw100, hernekadar genel kalite yükselmiş gibi dursada parça işçiliği vasat ın üzerine çıkamıyor. Tüfeği elinize aldığınız da zaten o ucuzluğu hissediyorsunuz, kurma kolu korkunç ötesi ilkokula giden bir çocuk daha iyi tasarldı.
-
Az kaldı Metehan
-
Hatsan birşeyler yapmaya çalışıyorda şu ucuz görüntüden kurtulamıyor birtürlü. Bu kadar zor mu acaba...
-
Gelirse ülkemizde almayı düşünebilirim.