Metehan benim poligona gelebilirsin
DarKWisH tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Tabi şimdi sizin açınızla bakarsak bencede haklısınız; fakat birde şöyle bir durum . Utas onceden yapılmış kabul ve rağbet görmüş hatta amerikada kolluk kuvetlerince kullanılan bir silahı biraz farklilastirip piyasaya sürmemismi sizce. Orjinalinde basit eststik ve işlevsel olan keltec ksg baz alınıp kaba komplike ve kullanım zor olan Utas 15 olarak piyasaya çıkmıştır.
-
Gece gece forum ahalisini KelTec ile zehirledim galiba
-
Utas tan yillar once uretildi bullpup pompali daha guzel ve estetik hemde buyrun
http://www.keltecweapons.com/news/preview-kel-tec-shotgun-ksg/ -
açık alan başında duran yok. hep gittiğimiz yer bugüne kadar sorun yaşamadık hiç , ki gittiğimizde 2-3 kutu fişek değil 2-3 koli fişek atıyoruz.
-
orada 100 m ve 200 m atış noktaları var Özel harekatçılar ın yaptırdığı.
-
evet trap ve kurşun poligonu orası , aynı zamanda özel harekatçılarında atış alanı.
-
Pazar günü ateşlilerimizi alip Sametle demirtaş ta olucaz biz.
-
bakalım yeni projelerim var mete
-
Özencik yapma Mete
-
Niye herkez xxxxx atiyor ?? Bi kedi ciğer havası var...
Yönetici Notu: Lütfen terbiye sınırlarını aşmayalım.
-
İyi sonuç almana sevindim Metehan ama belliydi zaten memnun kalacağın ben daha AA da deniyemedim RWS super field'leri.
-
fiocchi law enforcement serisi var fullbore slug ve armor piercing slug var,
remington magnum slugger,
sellier & bellot mini magnum slug,bunları ben armsan A612 slug namlu ile kullanıyorum en iyi sonuç aldığım fişeklerdir
Saygılar.
-
Air Arms S500 Xtra FAC = şarjörsüz tek pelet yüklenen model
Air Arms S510 Xtra FAC = şarjörlü 10 atış kapasiteli model
bunun haricinde bi fark yok güç tüp hacmi namlu boyu vs. aynı -
Hayal kurmak güzel..... üretici 1650$ fiyat veriyor daha önceden forumdan bazı üyeler çeşitli girişimlerde bulunmuştu sonuç ^Tırt^,
keşke birileri getirsede alabilsek..... -
10:30 geç - 10 iyidir kursıkı mermileri takmak için suntadan bi tabla hazırladım yarın 150 adet kurusıkı mermi ile getiricem bakalım kaçtanesini patlatabilicez
-
getir getir H&N hollowpointleri deneriz hem
-
21 metre kapalı alan var abi poligon gibi , grupman yapmaya yeter
-
yarın ararım metehan olurmu
-
kapım gelmek iisteyene açık ama scubada 160 bar hava ya var ya yok tüpü kapıp gelin