Merhaba novastar karbon tuplumu resimleri
0545 946 0768 atabilirmisin
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Merhaba novastar karbon tuplumu resimleri
0545 946 0768 atabilirmisin
Guncel
Sifir hic kullanilmadi fiyat 1300tl yer ankara elmadag tel 0545 946 0768
hocam rg markası nedir
spoton 15mt fena dağıtmış
milin oringi değişecek
şarjörü takarken kurma kolunu sonuna kadar çekip çıt sesi duyduktan sonra şarjörü takın çıkartırkende aynı şekil yapman lazım eğer tüfeği kurmadan şarjörü takıyorsanız çift pellet sürersiniz onun haricinde at 44 ler çift pellet yüklemez.
tetik ayarı çok hassas oldu ise kurmaz tetiği biraz sertleştirin tetiğin altında iki küçük alyan var onlara bi bakın
teşekkür ederim.
kral bu namlu işini çözemedi gitti o kadar yazılıp konuşuluyor sonuç aynı
Arif hocam değerler çok iyi mustafa ekiz regülatörü galiba regülatör delikli modelmi yoksa deliksiz modelmi
Şimdiye kadar gelmesi gerekiyordu bende gönderdim cumartesi günü pazartesi günü ellerine geçti perşembe günü silah geldi 6 gün içinde.tekrar arayın
Kral kullanmadım airmaxs kullanıyorum atış sayısı ve isabeti güzel ama ağır dürbünle birlikte 5500gr geliyor
ucu domet yuvarlak olan pelletler isabetlidir jsb yada spoton gamo prohunter deneyebilirsiniz
atış yeri güzelmiş ama o kullandığınız pelletler ucu sivri isabet açısından pek kullanışlı değil bilginiz olsun