teşekkür ederim arkadaşlar allah hepimize sağlıklı mutlu günler versin
walter tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
çok güzel bir gündü bol bol atış yaptık herkese teşekkür ederim benle gelen arkadaş abdullah mod 125 hafife aldı galiba ilk atışta kaşını darbeyi aldı neyseki fazla bir şey olmadı çok güzel bir bulşma oldu
-
bende geliyorum
-
-
çok güzel kalabalık buluşma olmuş video çekimleri gayet güzel olmuş emeği geçen arkadaşların eline sağlık
-
teşekkür ederim osman abi biliyorum senin ne kadar fedakar olduğunu ama yarın gelemem haftaya inşallah
-
osman abi deri mont şapka yakışmış
-
bende gelmek isterdim ama silahı servise gönderdim inşallah haftaya gelirim
-
hüseyin seni tebrik ediyorum pompayla doldurmanın ne kadar zor olduğunu dolduran bilir ben bayramda 500 pellet attım halen kollarım ağrıyor
crosman incememet torpedo bunlar daha iyi birde açık alanda denemek lazım o zaman belki biraz fark eder -
osman abi bir tanedir eşi benzeri yoktur
-
yarın atışa gelecek arkadaşlardan elinde at 44 namlu oringi olan varsa getirebilirmi benim tüfeğin oringleri yırtık galiba
-
geçen hafta geldik tüfeğin ayarıydı hızını düşürelim derken yarışmanın dışında kaldık. bu seferki buluşmada bayrama geliyor büyük ihtimalle memlekete giderim
yine katılamayacağım inşallah bir sonraki haftaya gelirim -
-
-
benim bilgisayara truva atı diye virüs bulaştı bütün programlar silndi virüs temizlenemiyor yazıyor bilgisayar çöktü
-
bu adreste virüsmü var
-
namluyu düzeltirler bütün bakımını yaparlar tekrar yeni aldığın gibi olur
-
teşekkür ederim sabırla bekliyorum
-
tamam erken gelirim kroniyide getir ölçeriz silah bugün kargoya verildi ptt kargo ile yarın gelirse eve gelmesini beklemem şubeye gider alırım
-
güzel hava düşdükce güç artıyormu bana mı öyle geldi. hafta sonu gelirmisin bende at44 wx 5,5 aldım ikinci el deneriz pompa scoba tüp yok artık bizi tüp yada pompa alana kadar idare ederler sevgili arkadaşlarımız