sizleri izlemek güzel olacak seyirci olarak geleceğim
walter tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
hayırlı olsun allah mesut etsin
-
benim en çok hoşuma giden manzaralar oldu ne güzel yerler öyle istediğin gibi atış yap gelen olmaz giden olmaz ankarada yok böyle yerler şöyle rahat rahat atış yapalım
-
süper daha iyisi olursa düşmanı olur
-
her şey çok güzel hobi budur işte burası nere oluyor soğucak yaylası ?
-
siz yayı havalı tüfekte mi kullanacaksınız?
-
kral alma hatsanın silahlarına bak hem kuvvetli hemde kral dan çok çok sağlamdır
-
bende bu mermiden kullanıyorum mermilerin çok çapaklı ise namluya zor giriyor sonuç olarak bazı mermilerden çok iyi sizin kullandığınız mermilerde oluyormu bilmem eline aldığın zaman böyle yağ gibi bir şeyler bulaşıyor onun haricinde benim severek kullandığım bir mermi
-
silahınız at 44 derken hangi modeli?
-
sandalyeden atış sehpası yaptım biraz kaba oldu ama iş görür onu yarın gelince getireceğim
-
ayaklarda sorun olabilir bendede bir tek parça ayak vardı dürbünü taktığım zaman dürbün çap duruyordu 1mt sağa atıyordu
başka ayak taktığım zaman düz gösteriyordu dürbün sorun olacağını zannetmiyorum birde tek parça ayak kullanıyorsanız ayağı ters çevirip takın -
allah sabır versin mekanı cennet olsun daha çok genç allah kimseyi böyle zor hastalıklara düşürmesin
-
bizim köyde porsuk derler buna iki hafta öncede benim kedinin yavrularını katletti bi yakalsaydım havalı tüfekle şafağından vuracaktım amma nerde görecen nerde bulacan
-
tüfeği kullanmadıysan yayı contası sağlamsa ne diye göndereceksin pistonla yayı yeşil gresle yağla süper olur tabi tüfeği söküp takmasını biliyorsanız
bilmiyorsanız hiç sökme toplaması çok zor olur sizin için -
tüfeği sök yeşil gresle yağla uzun zaman beklediği için yağsız kalmıştır eski halinden daha iyi olacaktır
-
başın sağolsun mehmet allah rahmet eylesin
-
burdan resim yada video gözükmüyor ama bu silahla en stabil atış mesafesi 25 30 en fazla 40 mt bu mesafeden çok güzel atışlar yapılıyor
uzak mesafelerde çok sapıyor -
evet haklısın kadir bey ufak bir sorun için bu kadar yerden yere vurulmaz hatsan bu sıkıntılar her silahta olabilir
oluyorda gönderirsin halledilir bende çok silah gönderdim hatta dün gönderdim silahların garantileri bile yok hiç bir şekilde arayıpta ücret istemediler
silahları sıfırlayıp gönderiyorlar şunu yazıyım hatsanı savunuyor diye anlaşılmasın ben sadece açıklık getirmek istedim -
-
osman abi hayırlı olsun bayağı bi silah oldu herhalde