geşmiş olsun belkide şans sizden yana geğil bende çok silah gönderdim ama hiç sorun çıkmadı belkide ufak bir sorun vardır
anlayan birisine gösterin derim zaten bütün parçaları değişmiş dediniz boşuna kargoyla vakit kaybetmeyin bu sitede servisi kadar bilgili kişiler vardır
birisiyle irtibata geç derim
walter tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
-
yarın painte kimse olurmu gelsek
-
çalışmasaydım kesin gelirdim
-
osman abi teşekkür ederim keşke senin silahı hiç kullanmasaydım hiç aklımdan çıkmıyor o ne vuruş öyle bir iki atışta silaha hemen alıştım
evdekini ikna edebilirsektüfek gibi olmasada bütçeme uygun düşünüyorum çok çok teşekkür ederim osman abi hem sizleri tanıdım hemde senin silahla senden daha çok atış yaptım
-
kadir bey ben hobi silah üyesiyim (tarık kartal)sizide ordan tanıyorum optima 550 piston contası daha önce değişmek istedim ama çok sert olduğu için
bir türlü geçmedi ozaman hayri arkadaşımızda çok yardımcı olmuştu bunun kolay bir yolu varmı şimdi değil ama bende iki tane mod 125 var ilerde meçburen değişecek hani böyle sıkıştırma ile yada başka bir şekilde anlata bildimmi bilmemem
2.sorum piston contasını yağlama demissin ben piston contasının etrafınıda yağlamıştım 1000 yakın mermi attım her atışta patlama olmuyor ama hafif den duman çıkıyor az da olsa dizelleme yapıyor sıkıntı olurmu -
kadir bey teşekkür ederiz bizde öğrenmiş oluyoruz ama namluyu vida yerinden değilde o pimi sökmek daha
mantıklı geliyor bana o vida etrafı tırtıllı sıyrıldığı an yada vida da boşluk kalırsa namlu oynuyor sabit durmuyor benim başıma geldi pimi söküp takması daha kolay ve risksiz bence -
çocuklarımızın bayramı kutlu olsun
-
resimleri yüklerse çok iyi olur görmek isteyenler vardır biri ben
-
tüfeğin yeni aldıysan yağlamana gerek yok tüfeği sökmesini bilmiyorsan hiç bulaşma derim takamaya bilirsin bilmiyen için hatsanın tetiği toplamak zordur önemli not
-
dampa ayak kullansan bile aşırı sarsıntıdan dolayı dampa ayak ateş ettikçe geriye doğru gelecek ve yerinden fırlayacaktır
silahın üzerindeki metal stober var ona güvenmeyin vidayı kesip atıyor birde içindeki vidayı çıkartması bir dert
ben kullandığım yöntemi yazıyorum uygularsan dürbün yerinde sabit durur(dampa ayak)silahın üzerindeki dürbün kızakların arası boştur oraya
çelik bir parça sıkıştırın bu çelik torna vidalarda yada matkap uçları olabilirı 1,5cm kadar kestirin oraya sıkıştırın dürbünüde oraya yaslayın hafif şekilde alyanları sıkın bir kaç atıştan sonra iyice sıkın bi daha gevşemez ben bir yıldır böyle kullanıyorum hiç bir sıkıntı yok başkada bu tüfeklerin üzerinde dürbünü sabitleyemessin
-
bende geleceğim bu 2. buluşmam olacak sizlerle aynı yerdemi olacak samyangların tanıtıldığı yermi?
-
ben ankaradan gönderiyorum en az 2 haftada geliyor zaten servisten çıkması 1 haftayı buluyor deneme filan yapılıyormuş
ondan sonra gönderiyorlar
-
hatsan genelde servise gelen tüfekleri kırmızı vida yapıştırıcıyla sıkıyorlar
torna vida ile sökmek mümkün değil hiç gevşemiyor dediğim gibide sökülmüyor.şu an bile benim walter falconun tetik kısmındaki vida altaki vidanın içine geçen vidadan ayıramadım kundağı sökünce vidayla bereber çıkıyor yapışık durumda fön makinesini deyeceğim
inşallah sökeriz
-
hemen gönder hatsan garantiye bile bakmıyor bence ücret dahi istemeden yapıyorlar bende tetiği sökmüştüm toplayamadım
silahı üç parça halinde gönderdim bütün parçaları değiştirmişler sağolsunlar sıfır bir şekilde geri göndermişler
hatsanın servisinde bir sorun çıkmaz
-
-