güzel ve ciddi çalışma olmuş. bunun için sizi tebrik ederim. saygılar...
ertogrul tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
güzel ve ciddi çalışma olmuş. bunun için sizi tebrik ederim. saygılar...
-
çoık güzel ve ciddi bir çalışma... böyle çalışmalar oldukça neyin ne olduğunu daha iyi görüyoruz.. emeklerine sağlık devamını bekliyoruz.. siga siga
-
boşuna uğraşmayın derim. çok fazla güç alamazsınız. çünkü ingiliz de bunun yapılabileceğinizi bildiği için FAC ile 12 ft/lbs olan silahların blok valf ve transfer portlarını ona göre(daha dar valf yuvası ve geçiş portları) yapmışlar. onun için bence çok fazla kurcalamayın ve eğer güç istiyorsanız elinizdekini kurcalamadan satın ve FAC alın. Yasal olanı yapmak en mantıklısı. zayıf ihtimal ama bir yakalanırsanız hakkınızda sağlam yaptırımlar olacağından hiç şupheniz olmasın. Yabancı olduğunuz için sınırdışına kadar varır bu iş... kolay gelsin hayırlı çalışmalar...
-
merak etmeyin yakında kopyalarlar.. başka işimiz yok zaten hazırı al kopyala
-
hayırlısı olsun.. bende almış kadar sevindim açıkcası.. güle güle kullanın. veli beye de teşekkür edetmeden geçemeceğim. bu fxleri getirirken çektiği sıkıntıları birebir biliyorum. bunca zorluga rağmen bu güzellikleri bizlere ulaştırıyor.. herkese hayırlı olsun tekrardan...
-
elinize sağlık güzel iş çıkarılmış. ağır vitezle yola devam...
-
selamlar arkadaşlar,
Ahmet arkadaşımıza ait AA SL-410 silahına mustafa ekiz regülatörü takıldı. az biraz da mekanik değişiklikler yaparak silahımızı bu hale getirdik. Chrono sonuçlarını sizinle paylaşmak istedik. iyi seyirler.
Not: Mermiler tartılı değil rastgele olarak şarjöre konulmuştur. bunu videoda da görebileceksiniz.
saygılar -
Ellerine sağlık çok güzel olmuş. 300 Bar dayanıklı regülatör iştahımı kabarttı AA yı 100 FPE mi yapsak ne süper çalışma... Kolay gelsin ve silah sahibine de hayırlı olsun... ellerine sağlık
-
vaybe millet nelerle uğraşıyor neler yapıyor biz ise kumda oynuyoruz. Tebrikler Mustafa hocam.Hayırlı olsun Ali abim.
sende avaracı kaldın galiba saracak adam arıyorsun. seni tanımasak yutturacaksın bize!! sende haklısın!!!
-
kaç atış yapıyor şuan stabil?
60 FPE iken 200-210 bar dolum 155-160 bar reg ayarı ile 15 Atış yapıyordu. 80 fpe de tam olarak denememekle beraber 12-13 atış bekliyorum. eğer vuruş istikrarı bozulmazsa 80+ FPE yapıp 10 atışa getirmeyi planlıyorum. Kismet zamanla herşey olur...
-
abi hangi ara 80 fp ye yürüdü?
Uyurken de yürür bu velet uyur gezer maalesef belli olmaz yarın 85 olur - 90 olur.. en az 10 atış olduğu sürece yürüyecek o .... Ekiz Reg olduğu yerde herşey yürüyebilir.. Önemli olan sınırları ve sınırlarını zorlamk
-
buarada bugün bende son çalışmamla ilgili bi konu yayınlayacağım.son video yükleniyor bitmek üzere.cricketi 32 fp den ,45 fp yaptım azcık
Azıcık olmuş biraz daha dokunsaydın ya 45 den 50 ne kalmış sabırsızlıkla bekliyorum(uz). saygılar...
-
onun da sırası gelecek. tekrardan ellerine sağlık. JSB 18.13 Gr mermileri tartıp bu testi yapsaydım. inan ki, kimse göslerine inanmayacaktı. çünkü 45 atışta sadece 3 tane 851 FPS çıktı onlarda mermi ağırlığı farklılığında dolayı olmuştur. yoksa 855-856 Fps de takılı kalacaktı krono... ellerine sağlık... Arkası gelecek.. 60 Fpe (eskiden öyleydi şimdi 80 Fpe Olmuş ansızın) AA S410 Bolt action şu anda mermi bekliyor. söz konusu ismi lazım değil Bulletler Yolda!!! onlar da bir elimize ulaşsın. sen gör panayırı
-
selamlar hobidaşlarım,
Mustafa Ekiz'in bana özenerek ve özel isteklerime göre yaptığı, Kıbrıs'a gelecek diye birçok kez denediği ve bir avuç da yedek parça yolladığı regülatörü aylardan sonra takıp deneme şansımız oldu. Silahla atış yaparken video çekim de yaptım ama süre fazla olduğu için evde gelip sadece krono sonuçlarını size çekip yolladım. Atışlar JSB 18.13 Gr ile yapılmıştır. iyi seyirler.
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.Not : Eline sağlık Mustafa Ekiz...
-
şaşırmadım. adamın işi bu ve yaratıcı. helal olsun..
-
ne yaptın ettin yine bir icat yaptın yani.. sana boş durmak yarıyor alim ellerine sağlık güzel olmuş. güle güle kullan
-
senin regületör bundan çok daha iyilerini yapar mustafam. ahh bu havalar bir izin verse de bide video çeksek. 100 bara ayarlı airamrs sl410 4.5 cal ile 50-60 kusur atış yapıyorum. yaklaşık olarak 10.35 grains 905-911 arasında atıyor. bu atışların içinde illahki 2-5 kere üst üste ayni rakamların üst üste geldiği veya en fazla ayalarında 2 fps oynuyor. 2 fps oynadığı zaman bile Allah Allah mermide sorun vardı herhalde diyorum(etek, ağırlık farkı vs. neden yine ayni atmadı diyorum. kulağa hayal gibi geliyor ama görmeden inanamazsın. videosunu inşallah bir gün forumlarda yayınlayacağım. ellerine kollarına sağlık. regülatör saat gibi çalışıyor...
-
Mehmet abi sağolasın,gülegüle kullan gelelim güç meselesine.30 graini 850 fps civarında regüle 30 atış yapabilir bt 65.regülatörün güce bi etkisi yok(benim imal ettiklerimde böyle bi sorun yok)60 fp lik AA 410 a 170 barlık bi regülatör de hazırlamıştım.
Bahsi geçen regülatör şu anda avatarda görmüş olduğunuz S410 bolt action .22 cal. silahta takılı. takriben 175 bar ayalı olup ince mehmet(30.25) grains bulleti 948 fps de atıyor. bana göre hızı biraz fazla gelmiş . Bar ayarını 165-170 barlara indirip hızı 920 civarlarına düşürmeyi planlıyorum . cumartesi günü havalar izin verirse arazide deneyip sizlerle paylaşmayı umuyorum. bu iş nasıl oldu derseniz!! sırrı mustafa beyde saklı... kendi adıma ellerine sağlık diyorum ... bir de not düşeyim.. 220 bar doldurdüm ve regülatörü 190 bar ayarına getirip 12 saat beklettiğimde regületör hiçbir hava sızıntısına izin vermedi. bu büyük bir başarıdır bence.. Böyle bir regülatörü Dünyada yapan yok malesef.. en son çareyi mustafada bulduk şükürler olsun tekrardan teşekkürler..
-
bence casio fc 150 işini görür.ikinci elini bulursan duygusal olarak mutlu olabilirsin