yeni tüfeginiz hayırlı ugurlu olsun. güzel günlerde kullanmanız dilegiyle saygılar....
browning tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
namlu ucu..
-
hayırlı olsun. kazasız belasız,düzgün atışlar dilerim.saygılar...
-
paylaşım için teşekür ederim..çok duygulandım..saygılar..
-
togayım hoşgeldin,sefa geldin. yakın olsa bizde gelsek nasıl olurdu ama.. saygılar..
-
erdem abi hayırlı olsun. atışlarda süper olmuş.kazasız belasız atışlar dilerim. saygılar..
-
hayırlı ugurlu olsun. kazasız belasız atışlar .kaliteyi ve son noktayı yakalamışsınız.saygılar..
-
memed,kardeşim
, ben plastik kundaklı olanını kullandım. güç yüksek,ben attıgımıda vuruyordum 8*32*44 bsa dürbünle 25,4 gren jsb pellet ile harika işler çıkartıyordum.alacaksan,tavsiye ederim. ama senin aradıgın güç ise 50-120 metre de güzel iş çıkartırsın. saygılarımla.... -
yusufum bende 410 ekstra fac modeli var,çift tüplü 510 modelinide aldım iki silahta süper,50 atış 410.la 90-110 atış 510 la atıyor.16 gren mühimmatla 40 metreden kredi kartını diklemeye koyup. ortasından bıçak keser gibi kestiriyorum.40-170 metre aralıgında rahatlıkla av ve atış yapabilirsin.aır armsdan kesinlikle çok memnunum.garyurum arkadaşımızada ben tafsiye etmiştim.memnun oldugunu düşünüyorum...saygılarımla ,
Yönetici Notu: Havalı silahlarla avlanmak T.C Yasalarıyla Kanunen yasaktır. Lütfen dikkat.
-
bende sizin gibi degerli abilerle,yüzyüze tanışmak,beraberçalışmak,bol bol atış yapmak isterdim.gönlüm sizlerle..,bizde video çekimlerinizi dört gözle bekliyoruz,saygılar..