SingleBarrell tarafından yazılan gönderiler

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.

    Geçen yıl ailece yaşadığımız vahim olaylardan sonra, herkesin kendini yasal çerçeveye sadık kalarak koruyabilecek donanıma sahip olması gerekliliğini, bu donanımı da bıçak kemiğe ucundan da olsa girene kadar kullanmamasının lazım geldiğini anlamış bulunmaktayım. Neyse efendim, bu aletlerin envai çeşidi satılıyordu bir ara, şu an sadece pistol crossbow bulabilirsiniz sanıyorum, büyüklerin yasak olduğunu bununsa serbest olduğuna ancak avda kullanımının yasak olduğuna dair başka forumda kapsamlı bir makale okumuştum.

    Ultra kullanmış biri olarak kesinlikle tavsiye ederim. Siz Ultra alın, canınız isterse tek pompa yapar kullanırsınız, canınız ister 3 - 4 pompa yapar yaylı tüfeklerin % 90' ı ile yapamayacaklarınızı yaparsınız.

    Diğer markalarında fiyatlarına bakarsanız durum aynı, hatta tabancalar daha pahalı, ama dediğiniz gibi olmalı. Neredeyse değil standart At 44 ler ile aynı fiyatla satılıyor bu tabanca, bir miktar daha uygun olsa iyi olurdu. Adamlar iç piyasayı hiç umursamıyor. Zoraki ile kıyaslanmamalı, aralarında ciddi farklar var, neredeyse 1.5 kat daha güçlü At-P1, şarjör, dolum kolaylığı gibi konular da ayrı. Zoraki tüm sınırları zorlamış, dünyada tanınmış muhteşem bir 'kurmalı' tabanca, At-P1 ise ortalama değerlere sahip, geliştirilmesi gereken bir 'pcp' tabanca. Umarım Zoraki' den buna benzer bir ürün çıkar.

    Tahribata daha çok önem verdiğim için 20 atış bana sorun teşkil etmiyor, grupman yapmak isteyenler için dediğiniz gibi yapmak gerekir muhtemelen. Kabze ve emniyette görüldüğü gibi Zoraki' den neredeyse bire bir kopyalanmış, bildiğim kadarıyla Türkiye' de sadece 5.5 mm satışa sunulmuş, yorumunuz için teşekkür ederim.

    g;$i Sayın Atas, tipsiz olduğunu bilerek ve görerek tercih etmeme rağmen yinede hobidaşınızı uyardığınız ve gözümü açtığınız için çok teşekkür ederim 8o bu gibi yorumlarınızı umarım firmayada gönderir ve Türk endüstrisine katkıda bulunursunuz. Kullanan ve tavsiyelerde bulunacak olan arkadaşlar varsa şu peleti kullan şöyle yap gibi yapıcı yorumlarını bekliyorum. Şimdiden teşekkür ederim.

    Yerden göğe kadar haklısınız, kaba ve görüntü olarak itici bir silah, foruma üye olana kadar hep görseline tav olurdum silahların, işlevinin daha önemli olduğunu da sizin gibi üstadlardan öğrendim :) düşünün şarjörlü bir pcp silahı elinizde taşıyabiliyorsunuz

    Geçtiğimiz çarşamba Adana' dan sipariş vermiştim perşembe günü elime ulaştı, hafta sonu da yaklaşık bir kutu pelet attım, sanırım bana gelen silahın gücü maksimumdaydı çünkü tam dolu bir tüp ile tam 2 şarjör atış yapabildim, kronom yok ama çıkış hızının yüksek olduğunu tahmin ediyorum zira beklemediğim kadar tahribat yaptı hedefler üzerinde, almak isteyip kararsız olanlara tavsiye ederim, 50 cc lik tüpüde pompa ile rahatça doldurulabiliyor, yalnız bunu tabanca niyetine değil kompakt bir tüfek niyetine almak lazım, Zoraki Ultra bile yanında küçük kalıyor.

    Aslında çoğu kişi biliyor, arama motorlarına Yatağan El Aletleri yazın, Denizli' nin Yatağan ilçesindeki ustaların mallarını internet üzerinden pazarlayan bir site, kama-hançer-Zülfikar-sallama-yatağan-pala-av bıçağı-çakı namına ne ararsanız var ve gerçekten çok kaliteli ürünler, siparişle de ürün yapıyorlar. Şahsen ben Cansan bıçağın kendi özel sayfasından 4 adet ürün aldım şu ana kadar, örnek vermek gerekirse 3mm et kalınlığı olan kabzesi koç boynuzu 35 cm lik devasal bir çoban çakı 30 TL, muadili olan av bıçakları ya da kamalar ortalama bu fiyatlarda, 100 TL ve üzerine kuşaklarca kullanılabilecek imajı veren palalar kılıçlar var, en azından bir göz atın.

    Kukri yada macheta da güzeldir elbet, asırlarca dünya okyanuslarına ve denizlerine korku salmış Türk korsanlarının kullandığı kelle makası yatağanı seviyorum ben, siler parlatırken bile insana heyecan veriyor. Herkesin zevki başka elbet, ama herkes biliyor mu internetten alınan teflon tava ağızlı, petrol türevi kabzalı bıçakların fiyatına 2 adet tıpkısının aynısı orjinalinin aslı babalar gibi yatağan yada canavar gibi ananevi palalar kılıçlar alınacağını?