mbzmbz tarafından yazılan gönderiler

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.

Merhaba,

Geçte olsa bende iyi günlerde kullanmanızı dilerim.Aynı pcp bende de var,henüz tam tanışamadım çok yeni kendisi ama ortak bir yanımız var sizinle;bende de mk 410(ATN-Aries serisi) var,11mm&3/8" to 7/8" waever base adapters ve picatinny mounts'larının siparişlerini verdim.Merak ettim siz bu dürbünü recluse'da mı kullanıyorsunuz?

Recluse'da normal dürbün kullanıyormusunuz? kullanıyorsanız hangi dürbünü ve ayağı kullanmaktasınız? (herhangi bir dönüştürücü vs..)

Teşekkürler...

merhaba akdaşım,
    Benden sana tavsiye(aynısı benim başımdan geçti) kalın hortum yaptırma bulabildiğin en ince hortum ucuz maliyet olsun diyorsan HATSAN dolum aparatındaki hortumdur.Ben bütün pcplerime yanımda 3 tüp 2 pompa ve bunların herbirinin ayrı ayrı uçlarıyla yedek hotumlar taşiyorum.Kalın pompada tüfeğe dolum yaptıktan sonra yaklaşık 5-9 bar sıkışan havanın geri boşalımı söz konusu...Hııı tabikide tüfeğine güvenip max.'un 10 bar fazlasını basarım diyorsan sıkıntı yok;ama valfin ne kadar sağlıklı olur o da ayrı bir konu...

dürbün ayarlama/sıfırlama

merhaba freedom,
    Ben buyuk mercek capli ve zoomlu bir durbune şu an geçmiş bulunmaktayım(nikko stirling diamond 10-50x60 MD) geçiş sebebim 170mt.-230mt. arası atışlarda pelletin düşüş noktasını görmek,uzaktaki objelere daha net ve geniş kadrajdan görmek..Ne yazık ki ben de dürbünü mü bir türlü sıfırlayamıyorum.Benim sıkıntım da yüksek ayak kullanıyorum ve yükseklik ayarını sıfırladığım yer(tüfeğin artıkılın ortasıyla kesiştiği nokta) maalesef 150m.üstü :((( ben şimdi 50mt. ve altına atış yapamamktayım ne mil dot'ım yetiyor ne de artıkılın en alt noktası (bu arada ayar vidasını mm.oynatacak seviye kalmadı en sonda) buna bu ayakları kullanarak 50mt. ve altına atış yapmanın var mı bir çaresi?

Son olarak hiç çare bulamadığım ayar vidasını en sola getirdiğim halde yinde bu mesafelerde sağa atıyor olması(neyse ki mil dot'la ayarlayabiliyorum :))) ama bende herkes gibi ve eski vasat dürbünümdeki gibi(remington 3,5-8-32) atış yapmak istiyorum(tek delik!!!)
    yardımlarınızı ve önerilerinizi bekliyorum... ;avci;