Ben kayseriden
Mjnor tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Hayırlı Olsun:) Daha iyisi olmayanlara nasip olsun )
-
TEkrar Hayırlı olsun allah kazasız belasız atışlar....""
-
maşallah 16 kutu ha
-
Webley patriot dan cıkan 1-2 palet ve orjinal hali
http://s11.directupload.net/file/d/1629/hm9np5jt_jpg.htm -
Pcp silahlar için daha uygun bir seçim olur yaylılardan gelen darbeyi absorbe etmeyi başaracağını sanmıyom
-
Ben de senin gibi araştırdım sportmach dampa ithal olduğu için pahalı yarı fiyatı olan yatagun aynı performansı sağlıyacağına %100 eminim
-
-
Tşk etmek istiyorum ilk olarak kadir abiye tüfeğe çooooooooook güzel bakmış ayrıntıya girmeme gerek yok webley patriot 1. nesil harika bir işcilik fare yiyen yerler devede kulak nohut kadar 2 yer onun dişında namluda - kabzada cizik yok
100 YTL aldığım bir tüfek için beklentilerimi fazlası ile karşıladı ayrıca burdan tşk etmek istiyorum 1 kez daha Mustafa Serdar Beyin eline koluna sağlık tek kuruş para almadan tüfeğin namlusundaki kadir abimin kullanırken oluşturduğu eğrili düzeltti Sonuç Mükemmel İlk günkü gibi zaten Çok dikkatli bir kullanıcı Kadir abim Bunu şuan anladım tüfeğe gerçekten iyi bakmış ayrıca istediği fiyat onun için harcadığı masrafları karşıladığını bile sanmıyorum Şimdi tek eksiğim kaliteli bir dürbün ve yanına dürbünlü tüfek kılıfı.....
TŞK LER KADİR ABİ MUSTAFA SERDAR BEY
-
boşunamı demişler ucuz etin yahnisi olmaz diye :=)
2 seceneğin var ya dürbün kullanmıyaca gez göz takılacan
yada dampa ))
-
Her seferinde yardımcı olmaya çalıştım ama yine de bir bahane bulabildiniz ya tebrik ediyorum. Yok yabancı dilim yok, yok çok pahalı. Yok birlikte alamıyoruz organize olamıyoruz. Yok biz zengin değiliz .
Hesaplayalım piston keçesi ne kadar
19 dolar + 4 dolar kargo toplam 23 dolar x 1.6 desek = 36.8 ytl yapar. Bu sizin dediğinize göre 2.el silahın fiyatı kadar ise takdir size kalmış. Siz keçeyi ne kadara aldınız ve kargosu ne kadar tuttu? İşe yaradı mı? Orjinal keçesi mi. Garantisi oluyor mu bu keçenin?
Sana hak vermemek elde deil bea dostum )
-
dürbünün focus mesafesinden yakında bakıyorsan kararma görürsün cünkü odaklama düzgün değildir
-
Herkez eleştireye karşı dik duramaz mustafa bey sıkıntı burdan kaynaklanıyor
Eleştriye karşı 2 cözüm var
1- Kabul edip hataları düzeltme yolunda çabalamak
2- Üstünü kapamaya çalışmakHatsan size karşı tavrı 2. seçenekten yana olduğunun ispatıdır sadece.
-
1000 YTL vermişin beklentin ney ?
-
Gereksiz polemik kalite işcilik firma kişiye göre tercih değişik UNUTMAYIN her malın bir alısıcı vardır nasıl 400 bin euro luk arabayı alan varsa 1000 ytl lik arabanın alıcı farklıdır
-
amerikalıların bulduğu 12 kalibre bir kurşun var. çok ilginç adam full otomatik bir 12 kalibrede kullanıyor. plastik kovandan çıkan kurşun açılıyor ve pervaneye sahip
link çalışmıyor ya
-
Güle güle kullan Darısı başımıza
-
Torpedo 155 i alıyım mutlaka katılacam bir buluşamaya Kayseriden gelecem taa düşünün
-
bence faydası olmaz uzun vadeli
-
ustalar daha iyi bilir ama sanırım yaydan 1-2 spir azaltmak çözüm olabilir biraz güc düşü = sesiz sakin bir silah cıkarır ortaya