Ben de gelirim... Sabah 07:32:09 gibi 1 nolu çamlıkta olurum...
Çok geç bir saat bence 05:11.59 olmanı tavsiye ederim
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Ben de gelirim... Sabah 07:32:09 gibi 1 nolu çamlıkta olurum...
Çok geç bir saat bence 05:11.59 olmanı tavsiye ederim
senin için de insan canının parayla alakası olmamalı dostum.
NE insan canı ? her silah zaten amacına yönelik çalışır kullanan kişi gerekli önemleri almazsa zaten kazalar kacınılmaz...
kutunun icinden cıkmıyormu aldığınız da it is a not toy gibi bir yazı ?
Benim icin oldukca fazla var
Ne kadar hobide olsa bütcen doğrultusunda harcama yapıyosun Ben Asgari ücretle çalışan biriyim hobim gereği hafta sonları yat gezisine mi cıkam ? 30 ile 3000 ytl arasında havalı silah var her kez bütcesi doğrultusunda para harcar. Fiyata göre performans alır ama genelde 50 liralık tüfek 30 metre çalışırsın 3000 liralık tüfekle 150 metre fark o olur ikiside emin olun aynı zevki verir
Torpido Bu güçte o pelletti atar, atar, atar, sonra bir daha kurulmaz.Kurulsada kendi kendine atar.Sonra silahı tavsiye ettiğiniz dostunuz size gelir al der bunu sakla
Olursun rezil
Konuyla alakası yok ama aklıma geldi yazmadan edemedim
o Fiyata başka tüfek ne war ? bir üst sınıf pcp parası zaten
Ben Diana nın 2008 kataloğunu indirmiştim kataloğun 26. sayfasında teknik değerler var orda 5.5 mm için 270m/s hız yazıyor.
Bizim siteler bir yerden buluş ya da kafalarına göre yazömışlar galiba
mesela hatsan torpedo 155 5.5 mm 1000 Fps diyor ortalama kac lbs güc üretiyor acaba ?
arka koltuktan daha iyisi olmaz sanırım, güle güle kullan.
,
Güzel Grup olmuş ama biraz yukarda toplamış
tam masamın karşısında 2 metre boyunda 1 metre eninde kuruyemiş standı var bira dolabıda 2 metre ötede şarap,visky,votka,bacardi,martni,tequlea ne isteyon
Martini karıştırma Çalkala
Ben de ne zaman muhabbet kuşu kafesini balkona koysam 15 dakika sonra balkona kargalar geliyor.Orda yoksan da kafesi düşürmeye çalışıyorlar.Bu da sıkıcı bir durum tabi ki.Bazı durumlarda insan avcı olabiliyor.
Zararlı mücadelesi kapsamında fare vurmak bence normal.
Ev ve bahcedeki fare vb zararlıları... ideal av
X50, 0.22 kalibre olan versiyon değil mi?
yok 4.5 luk ama 1500 fps yazıyor hız olarak
bu dürbünden bende var hatta bu gün bir denemesini yaptım. ülkü abinin mildotla mesafe ölçme olayını denedim ve google earth la ölçdüm ve paralaks olayı ile ölçdüm hepside aynı sonuçlar çıktı tabi santimetrik değil yarım yada 1 metre fark oldu nede olsa googlede tam nokta ya koyamıyon. herneyse diyeceğim şu 20 zoomlardan sonra fazla bir netlik arama sanki sis varmış gibi olabiliyo, ama hedef almanı hedefi seçmeni engellemiyo sadece ince ayrıntları göremiyon, mesala kuşa baktgın zaman tüylerini bulanık görüyon ama 20 zoomdan altında hiç sorun yok, belkide ben paralaks olayını becerememişimdir. parasına göre iş yapıyor. ben memnunum görüntüsü olsun büyüklüğü olsun kendini gösteren, tüfeğe hava katan bir dürbün benim için tek eksi yanı paralaksın önden olması keşke yandan olsaydı çünkü öne doğru uzanmak ve paralaksı çevirmek baya zorluyo, görüntüyü kaybediyon felan her neyse umarım yardımcı olmuşumdur.
tşk )
Chan air 2 programı wardı internette bulamadım elinde olan warsa link verebilirmi acaba ?
bu gün kullanan arkadaşla konuştum gerçekten çok kötü diyor optima dürbünler bile odan daha güzel gösterdiğini söyledi
Ne açıdan çok kötü Netlik mi yok
kullanan varmı arkadaşlar Oldukca uygun a benziyor ama kulananların yorumlarını almak daha doğru olcaktır diye düşünüyom
[Resim Engellendi: http://s6b.directupload.net/images/081023/temp/ra7jji8b.jpg]
Sağlamlık acısından görüşlerinizi bekliyom
o kıyağıda hatsan dan başka kimse yapmaz,kullanıcı hatalarının nerdeyse tamamını garantiye alıp yapıyorlar
Daha Çok Göster
tüm arkadaşlara selamlar,yaklaşık 2 aydır sessiz üye olarak başta sn.mustafa bey ve siz diğer arkadaşların tecrübe ve bilgilerini takip ediyorum.
sizlerden aldığım cesaretle almış olduğum torpedo tüfeği bugün parçaladım ve sonuç:
1-kesinlikle hiç yağ yok
2-kundak vidaları toplam 5 atişta gevşedi
3-yay ucu dengeleyicisi paslı(adı o idi herhalde)
4-piston içinde çapaklar var
5-hava transfer deliği merkezden kaçık ve diğer ucunda konik havşa baş yok
6-piston keçesi hasarlı ancak yedek olmadığı için geri taktım
7-tetik grubu optima ile aynıtüfeği söktüm,fırlayan yay ve ucundaki ağırlığı koltuğun altından çıkardıktan sonra diğer parçalarla birlikte temizledim ve
hepsini meşhur yeşil gres(bp energrease) ile yağlayıp geri taktım.bu arada kundağı kazıyıp vernikledim.
tüm bu işlemlerin sonunda makinası torpedo 150 kundak 155 bir tüfeğim oldu.
satın aldığım firma sağolsun ???herşey bittikten sonra evde yaptığım ve daha sonra sesten dolayı pişman olduğum atışta 23mm çam tahta ile 460 sayfa
kitabı ' daisy precision max' pellet ile delip duvarı oyarak testi tamamladım.
sevgiler
ekleyebilirsem fotolarıda eklerim.
Maşallah )) Fabrika neden yağlamaz düzgünce tüfeği anlamam sonra sıkıntı verdiğinde kendileri uğraşıyor extra parça değiştirme ....)
ewet ayalarlıyabilirsin profosyoneller dikkat ediyor
Nem bile büyük önemli bir faktör
miraj=serap, demek fransızca
fazlasıyla bilmesi gerekiyor daha ne ler neler war bununla ilgili elimde Güzel bir kaynak war kitabı nerdeyse ezberledim ama yetmiyor pratik anlamada çalışmam gerekiyor sanırım
Miraj; farklı derece ve yoğunluktaki hava katmanları arasında görülen ışık yansıması veya sıcaklık dalgalarına verilen isimdir. Keskin nişancı toprak ile hava sıcaklıkları arasında farklılık olduğu sürece mirajı görebilir. Keskin nişancı gözetleme dürbünü ile mirajı okur. Orta mesafedeki rüzgâr mermi üzerinde çok fazla etkiye sahip olduğundan, keskin nişancı bu noktadaki rüzgâr hızını bulmaya çalışır.
Mustafa abi ufak bir sorum olcaktı
Torpedo 155 150 metreden bir şişeyi kıracak enerjisi warmıdır ?