merhabalar. yatagun dampa ayakta bir montaj yönü var mıdır. teşekkürler
ozlern tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır.
Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
-
-
sakın yanlış anlaşılmasın. yüzde yüz nucleex çalışmasıdır. Çalışmada bir emeğim yoktur. AYrıca çok faydalı fotoğraflar. Tüfeğimi bu şekilde yağladım.
-
Aşağıdaki linkten Nucleex arkadaşın çalışmalarını indirebilirsiniz.
-
Bana da lazım Olmuştu. Harddiskte fotoları onceden kaydetmisim. Serverda yoksa siteye koymak icin gonderebilirim
-
Webleyime tamir ve bakım yaptırmam gerekiyor. İstanbul'da nereye götürebilirim. Yatagun faaliyete girebildi mi acaba.
-
Avcıhocam elinize sağık. Sayenizde crosmanime ilk bakımı yaptım. Oring sonradan çıktı ama sıvı contadan baya umutluyum
-
Yani bu o zaman önemli bir sorun oluyor. Yivli bir tüfeğin BB atması isteniyor. Yivli bir tüfek BB atmamalı. Bu bir çelişki doğuruyor.
-
Ayrıntılı açıklamanız için çok teşekkürler. Ama kafama takılan çelik bilyenin hedef boyunca nasıl eksene dik düzgün bir şekilde dönebildiği. Çünkü bir pellet roket şeklinde bir yapıya sahip olduğu için duruşunu bozmadan eksene dik devam edebiliyor. Yuvarlak bir bilye her an eksenine dik dönüşü bozabilir.
-
Benim sorum bu silahın BB atmasıyla ilgili. Bu silah yivli değil midir? Yivli namlusu olan bir silah nasıl çelik bilye atabiliyor. Namludaki yivler içerdeki bilyenin -topa vurulduğu gibi- faso almasına neden olup hedefte şaşmaya neden olmaz mi acaba? Sorumu cevaplarsanız sevinirim.
-
Dizel etkisini azaltmasın. Üstatlara sormak lazım...
-
O zaman dolum denizinin içine düştüm demektir
-
Basınçlı kaplar ve kullanılan dolum aparatları kullanıldıkları basınçların en az %50 üzerinde teste tabi tutularak a dan z ye üretim aşamalarında kalite kontrollü eretilirler,ve güvenlidirler,ama siz derseniz merdivan altı üretim,ona bir sözüm olamaz,avrupada amerikada bu PCP silahlar hatalı kullanım (hava yerine propan,oksijen) dışında kayda geçen bir kaza raporlanmamıştır,Termopl İlker arkadaşımız HW100 için 4 adet uzatma tüpü imal etmiş ve basınç testlerini henüz yaptıramadığı içinde ne kendisi kulanmış nede kimseye vermiştir.Avrupalı üreticiler zaten bu kurallara bizden çok daha sıkı bağlıdırlar.
Mustafa Bey çalıştığım yerde Habaş'ın HB karışım gaz tüpleri kullanılıyor gazaltı kaynaklar için... Bu tüp içindeki gaz yanıcı değil, ve basıncı 230 bar... Acaba bununla pcp tüfekler doldurulabilir mi?
-
Kartalcin ben zannediyorum şöyle iyi oldu böyle iyi oldu diyeceksin... Sonuç beklediğin gibi olmayınca bi de onca emek verip de kızınca böyle hoş oldu yani ... Yine de kızma, tecrübelerini paylaştın bizimle, biz de öğrendik bişeyler...
-
Ben egeliyim... Bizim orda zeytinden yaparlar çatalı...
-
Merhaba... Patriotumun yeşil gres ve sonraki tamiri için bakım yapacak biryere ihtiyacım var... Silah yağlamayla ilgili forumda birkaç sorun okuduktan sonra tüfeği kendi başıma dağıtmamaya karar verdim...Çünkü ona birşey olursa üzülürüm... Acaba bunu ne şekilde yaptırabiliriz... Sanırım KATRESU da bu konuda henüz faaliyete geçmedi... Yardımcı olursanız sevinirim...
-
Onur kardeşim, Patriot' un üzerine red dot takmışsın herhalde. Acaba kayma oluyor mu? Bir de dampa ayak sipariş ettim ama gene kayarsa diye korkuyorum, bi de stoper sipariş ettim, şu gamo stoperler var ya ondan. Stoper herhalde uyar Patriot' un dürbün kanalına değil mi? Eskiden bende Hunter 440 vardı, onun üzerinde vardı bu stoperden. Kurma sorunu bende de var ince ince, yeni başladı. Dediğiniz gibi bir hamlede kırınca tutuyor ama bazen tırnak yakalamıyor, elimizden kaçırıp bi sakatlık çıkaracaz yada en iyi ihtimalle namlu yamultacaz. Şu kurma kolları keşke satışa sunulsaydı iyi olurdu.
100 atış yaptım yapmadım benim tüfek de kurulmamaya başladı... Hızlı da olsa yavaş da olsa kuramıyorum... Güzel tüfeğimle atış yapamaz hale geldim...Benim de kurma koluna ihtiyacım var...
-
teşekkürler...
-
çok teşekkürler hoşbulduk...
-
Merhabalar.. Ben de bugün bir Webley 1. nesil aldım... Forumda hakkında okuduğum onca yorumdan sonra elime aldığımda baya heyecandığımı söyleyebilirim...
Başta Mustafa Bey olmak üzere bütün yönlendirici arkadaşlara teşekkürler...