Arkadaslar merhaba,
Bu durbunde SR12 reticle kullanildigi icin bir sorum olacak, Hawke Sidewinder 30 Tactical 25x42 de mildot reticle oldugu icin ruzgar ayarlamasi reticle uzerinden yapilabiliyor, SR12 reticle da ayni uygulamayi gerceklestirebilir miyiz? Tesekkurler.
BobLeeSwagger tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Bence sadece guven atışı kısmı biraz asiriya kacmis. Insanlik hali olur mu olur tetigi cektigi an eli titreyiverir atici arkadasin hic belli olmaz.
-
Konuşan abi çok güzel konuşmuş tebrikler başarılarınızın devamını dilerim. Emeğinize sağlık arkadaşlar.
-
fx glad a her zman hayran olmuşumdur.dolum problemim olmasa 1 tane almak isterdim
+1 scuba imkani olsa bende ah
-
Ben 300 bar tüpü dolduruyorum pompa ile sorun olmuyor , yüksek hacimli yada düşük hacimli olması doldurma açısında çok önemli değil.Yüksek hacimde havayı daha fazla depolama imkanı bulursun durum bundan ibaret. Tüfeği ister tüpü boşaltıyıncaya kadar ister 30-40 atışta bir doldurursun , bu kullanıcının elinde olan birşey.
Zor olmuyor mu 300 bar tupu doldurmak?
-
Arkadaslar cevaplar icin tesekkurler abi senin mesaji gormustum de bu 500cc ya belki fark eder diye bi daha yazdim da etmedi galiba 230 bara cikmak her yigidin harci degilmis pompayla Scuba sansim olmadigi icin pompayla kullanmak zorundayim.Maximum 200 bar ile calisan air wolf ayari silahlar onerebilir misiniz? Fx royale de 400cc galiba onun dolumu nasil olur pompayla? Tesekkurler. Saygilar.
-
Scuba sansim olmadigi icin pompayla devam etmek zorundayim. 500 cc tup 230 bara pompayla cikarilabilir mi? Zorluk derecesi nasildir? Tesekkurler.
-
arkadaslar AA S510, royale 400 ve air wolf arasinda kaldim aslinda ancak bir turlu karar veremiyorum ne kadar zormus vermesi fikirlerinizi bekliyorum tesekkurler.
-
220 bar civari pompayla basilabilir mi ? Zor mudur?
-
Merhabalar,
Konuda belirttigim silah pompa ile ne kadar basinca kadar dolar ve 40fpe de kac atis yapabilirim?
Tesekkurler. -
Zaten scuba tup sansim yok da pompayla doldurulabilecegini ogrenmem guzel oldu tesekkurler Şuayip Bey. Videolar hakkinda dusunceleri olan arkadaslar varsa paylasabilirler tesekkurler.
-
-
tesekkurler cevap icin. Silah hakkinda bilgisi olan arkadaslar varsa soyleyebilirler hala.Bir de AA S510 x-tra fac ile karsilastirma yapabilcek varsa bilgilerini paylasirsa sevinirim.
-
pompa kullanimi nasil olur? cevabiniz icin tesekkurler.
-
Bu tufek hakkinda bilgisi ya da tecrubesi olan arkadaslar var mi? Nasil bir tufektir hangi ozellikleriyle one cikar?Isabeti menzili iyi midir? Bir de bunu alma da sunu al diyebileceginiz bir tufek var mi tesekkurler.Bir de Scuba tupu kullanma olanagim yok pompayla kullanabilirmiyim bu silahi acaba?