Tüfeğin 10 numara Erkan,
ömeryasanul tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Sizin buluşma konularını takip ediyorum ;Resim+videoları bekliyorum.İyi eğlenceler.
-
Tarık abiyle mekandayız
-
Bence atış aralarını 10 saniye felan tutsan daha iyi sonuç verebilirdi
-
Modifiye,başarılı uygulama ve harika sonuç.Tebrikler.
-
Erkan 50 metreleri unut kardeşim.bırakta canavar içindeki ateşi çıkarsın,dağlar çınlasın 150-200 metreleri dene.
-
Birhayli keyifli birgün geçirmişsiniz arkadaşlar, resimlerde bize yetti sağolun.
-
Yine güzel ve keyifli bir gün olmuş.
-
Eline sağlık murat abi.
-
Bu tüfeğin videosunu izlemiştim adam böcek kadar mermilerle 200 metrede hep tek delik yapıyodu.Hayırlı uğurlu olsun..
-
Elinize sağlık güzel çalışma
-
Hatsan pcp leri olmasaydı çoğumuz pcp den bihaber olurduk,buna bende dahil.İyiki Canım Türkiyem'de pcp üretiliyor. Sürekli bişey katmaya çalışıyolar,bu sevindirici...
-
kağıdın altında 50 metre yazıyo..bence tüfeğin bütün oringlerini değiştirin ve namluyu temizleyin
-
Eline sağlık Serhat abi hepsi bir kuruş olmuş.
-
Sanırım çalışma basıncı 250-300 bar arası .
-
Camiaya hayırlı olsun,şimdiden emeği geçeceklere teşekkürler.İnşallah şartlar elverirde katılırız.A-Takımı olarak bir organizasyon yapıp gelsek dahada iyi olur.
-
Arkadaşım yaylılarda yapılan hız verileri tamamen yanıltıcıdır.Adamlar hafif pellet ile ölçüm yapıyor ve 1250 fps gibi uçuk bir değer veriyor. Ben 16 gren pelleti 900 de atadnd yaylı bile görmedim ayrıca hiçbir yaylının pcp den güçlü olduğunu sanmıyorum.
-
Ft Ayaklarının birinden derece gelir artık.
-
Erdem abi regülatörün hayırlı olsun ...
-
Tebrikler çom güzel olmuş.