Tüfengim yok ama pelletim var tarık abiyle bende geliyorum.biraz ft iyi olur.
ömeryasanul tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
sincap ve kargaların demirden maketi orta 2 cm lik kısından vurunca düşüyor açılımı fiel target olması lazım hamstır ise tüfeğin ağırlık merkezine takılan desdeklik
-
Kemal ilk gurupman için çok iyi tebrikler..Tüpteki 140 bar havayla tüfeğe bağlı 500 den fazla atış yapabilirdin.Pellet jsb 16-18 gren kullan keyfine bak.
-
Ayakta atışlarda özellikle ft hedefine atıyorsanız hemstır şart..gurupmanda bu arada süper.
-
Hatsan bu tüfek bloğundan kaç bin tane ürettiyse her tüfeğin kasa aynı kundak ve namlu boyları farklı. Buda at-p2 nin uzun tüp ve namlulusu.Yine değişim girişimi çok güzel
-
20.000 mermiyi peşpeşe hangi tabanca atıyomuş merak ettim doğrusu.Birkere namluyu geçtim tabancanın zarf kapağı çatlar,iğne çiviye döner.
-
tabanca gövde bloğuna benziyor
-
Yaylılarda ağır pellet pıston keçesine zarar verebilir.Tahminim 13,43 ile yapılan 50 metre sıfırlamasında 25 grenlik pellet en az 20 cm aşağı vurur.
-
Teşekkürler Erdem abi.
-
Bende bilmiyorum biraz şanslıyım heralde.
-
Eline sağlık Erdem abi,arada yapalım valla çok keyif aldım ft antrenmanından.
-
güzel ve eğlenceli birgündü. Ft çalışması yaptık az pellet harcadık.
-
Kar başladı burda...Sabah ola hayrola,kıllık olsun diye koğuş kalk derdim ama neyse yatış serbes.
-
Soğuğa pek yiğitlik olmaz Yasin..11 gibi geleceğiz.
-
200-300 metreleri düşünüyorsanız olabilir.
-
Bütçe sıkıntın yoksa daystate aır wolf al bence.
-
Manometre 10 numara olmuş valla bu tüfeğin tek eksiğiydi.
-
afiyet olsun ...5 dakkaya ordayım dermişim. Şaka şaka Serdar abi.
-
Afiyet olsun,herkese selamlar.
-
Bu sene ufukta;İstanbul,Ankara ve İzmir ft leri gözüküyor, inşallah hepsine katılırım