Hafif ve konpak tüfek olması en büyük artısı ayrıca güzel bir gündü.
ömeryasanul tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Şarjör çeviren mekanizmada bulunan setiskur vidası zamanla aşınıp şarjörü çevirmiyor.sonuçta çelik parça aliminyumu yiyor
-
Cometa yüksek tüp hacmi ve regülatörü sayesinde stabil ve çok atış yapıyormuş bu 100 lere kadar çıkıyormuş. Ama ihtiyar nikli Ülkü amcanın dediğine göre pellet endeksleme mili namluya tam merkez değilmiş yani pellet namluya yamuk giriyor ve tüm seriler böyleymiş. Eğer torna makinanız yoksa ewanix ve cometadan uzak durun o paralara 2. El AA S510 Alın atış yapın,tamirat değil.
-
50 metre ,14 atış ve 5 kuruş bu üçünü istiyorum.Tek kelimeyle muhteşem eline sağlık Levent.
-
Bana 100 metrede 1 cm gurup hiç inandırıcı gelmedi.Gurupmanın resmini bile koysanız şüpheyle bakarım.Çünki bahsettiğiniz bt 65.Beni yanlış anlamazsanızda sevinirim.
-
Yarım saate Tarık abiyle geliyoruz.
-
-
-
Tebrikler Erdem abi.
-
Güzel ve sıcak bir gündü.Arkadaşlık ve muhabbet yine üst düzeydeydi.Attık ,vurduk, kırdık, söktük ,taktık ve sonunda ayarladık.Tabiiki regülatörleri.En can alıcısı ise dağları çatüsle .inlettik.
-
Tarık abiyle bende geliyorum.
-
Bakır kaplı pellet görmedimde sert ve kaliteli benim bildiğim rws 16 grn ler var ama sert pelleti her tüfek sevmez.
-
Ben gelemeyeceğim ama gelen arkadaşlar cumartesine bir mangal organizasyonu yapsa ne güzel olur,bu hafta sonu güneşli görünüyor.
-
Tebrikler Bora abi tüfeği nezaman satıyorsun?
-
Aslında olabilir isabette problem yoktu.
-
Erdem abi havalar güzelken maximum 10 fp oynarken dünki ölçümlerde 30 fp lere kadar dayandı.Hatta benim regülatörün ayarını 140 bardan 120 lere çekmeye çalıştık soğuktan onu bile ayarlayamadık hep abuk-sabuk değerler çıktı.Geri eski haline alıp bıraktık.Benim tüfek aykırı değer verince Yasin in tüfeğede baktık aynı.Böyle olunca bende bu kanaatı getirdim.
-
Dünki havaya bak bugüne bak ya keşke bugün gelseymişiz .Erdem abi tebrikler güzel yarışma olmuş,Serhat abi senin tüfeğinde hayırlı olsun.Pelletiniz ve havanız eksik olmasın saygılar.Bu arada A Takımının adı yavaş yavaş AA Takımı oluyor.
-
Soğuk ama güzel bir gündü.Çok atış yapamadık ama orda bişeylerle uğraşıp çay içmek bile güzel.Bugün Yasin ile bişey keşfettik AA larımızın regülatörleri soğuktan negatif etkileniyor bu cronayla sabitlenmiştir.
-
Yarın atışa Tarık abiyle geliyoruz ama 16 kasımda gelemeyebilirim akşam 20:30 da anca evde oluyorum.Yarın görüşmek üzere.
-
R 200 güzelmiş.