ömeryasanul tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
yay değilde ben hangi parça nereye diye uğraşmistım
-
o tetik gurubu beni ilk söktüğümde en az 1 ay uğraştırmıştı ama .sonraları yap-boz gibi geldi tabi. KolaY gelsin
-
Bu hedef kağıdı normalde tabancalar için ve 25 metreden atış için 1/1 tam boy olması lazım...
-
Okadartahtayıdelipteduvarasaplanmasıçokşaşırttıbeni.Gücükaçfp
-
6-7 adet kitabın yaprakları atışa doğru gelecek şekilde sitreç film ile kaplayın bakın göreceksiniz pelletler onun içine saplanıp kalacaktır.
-
Mesafe 10 metre felan heralde..Tebrikler ama eve yazık etmeyin eski kitap yokmu koyun gitsin..
-
tüfeğin kurma kolu boşta kaldıysa tüfeğin çekiç yayı kurulu kalmıştır dolayısıyla tetik bırakmıyordur...Bir ihtimalde 3-4 mm lik çekicin alyan vidası çıkmış veya kırılmıştır.En garanti servise gider bir hava değişimi geçirir.
-
en kısa zamanda birde ben deniyeyim 200-250 metreyi ...şahsen isabet ettirsem bile kendimi başarılı sayacağım
-
Avlanma kismi haric sifirlama konusunda fikir verebilir
FT yarışmasında da mecburen mildot kullanacağız bi ara bakmak lazım aslında.. -
Kardeş öncelikle bu tüfeklerde avlanmak yasak ve cezasıda baya ağırdır bilgin olsun...Ama amaç tahtibata yönelirse hatsan torpedo al kullan.Saygılar.
-
Yaylıları bilmiyorumda pcp tüfeklerde eğer tüfek 900 fp felan atıyosa 15 metreye sıfırlandığı taktirde 50 metreyede sıfırlanmış oluyordu...
-
Abi valla bravo sana 265 metreden 3 köşe teşkili yapmıisın.
-
Güzel günlerde kullanın hayırlı olsun.
-
Tekrar tekrar tebrikler abi devamının geleceğini biliyorum.Saygılar
-
Ölçmedim Ömer...
Yani demek istediğim 260 metreyemi sıfırladın yoksa ne kadar üste atıyorsunuz..Sormamdaki neden bizim at44 ler 50 ye sıfırken 130 a 5 veya 4 mildot üst atıyoruz tahmini güç 16 gren ile 950 felan...Ama buna karşılık 70 fp lik air rancer bir mildot yada daha az üst atıyor.Szin tüfekte muhtemelen düşme az oluyordur. -
inanmayan gelsin yanında yapayım 3 atışta ikna olur...
Valla ben inanırım o tüfeğin ne kadar güçlü olduğunu biliyorum tam anlamıyla havalı efekti verilmiş yivli tüfek -
Bu tüfek 262 metrede kaç metre düşme yapıyor ...
-
http://www.youtube.com/watch?v=XD26rKgM3dQ&feature=plcp
buda air arms ile 30 grain pellet atışlarım mesafe 10 metre
Ama bilgin olsun bu 30 grenler namlu içi oringine acayip zarar veriyor.Tebrikler.. -
gerçekten başarılı atışlar. Zaten incememet 30 gren tam bunun gibi panzerlere göre.