elinize sağlık gerçekten parasını hakeden bir tüfek
ömeryasanul tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Polislerdeki 9mm MP5 lere benzemiş bunun fiyatıda 750 den aşağı olmaz
-
50 ve 100 metre gurupların süper abi eline sağlık
-
-
Ok ve yayı almak için ruhsat gerekmez ama bu silahla avlanacaksan av ruhsatıtgerekir.
-
Gönüllerin 3.süyüm ozaman Erdem Abi.
-
yaylılarla bence 100 200 metre hayelden öte gitmez. Tamam pellet 200 metre giderde nereye gider. Ama 30-35 fp atan herhangi bir pcp 200 e atar çünki biz defalarca 200 metrede soda şişeşi patlattık. Haa gurupmansa bence havalılarda 100 den sonra hayel. Anca 70-80 fp air rancer felan olacak.
-
Tebrikle güzel yarışma olmuş ,enazından 2. Liğin garanti olduğu bir yarışma olmuş...130 metreden kelebeğin kanadından vurmuş biri olarak katılsam kesin 1. Geleceğim bir yarışmayı kaçırmışım . Not: kelebeği vurduğumu o an orda olan arkadaşlar bile inanmamıştı.
-
Önce geçmiş olsun sonra tebrikler. Bende geçen eşime atışa senide götürüyümmü dedim eşim: yaaa git yalancı götürmessin dedi. Ben atışa getiririmde ya benden iyi çıkarsa !!
-
tüpü tüfekten rahatlıkla sökebilirsiniz sıkıntı olmaz. Gelelim 200 barda aşağı vurmasına buda normal bir durum. Tüpteki basınç nekadar fazlaysa valfin açık kalma süresi o kadar azdır ve güç düşüktür. Tavsiyem 200 barda biraz üst atmanız.
-
güle güle kullan kazasız atışlar
-
namlu sökülmesi için dürbünüde sökeceğiniz için yeniden sıfırlama yapmanız gerekecektir.
-
silahın markası ev2 mi hiç duymamıştım.
AA abi markası... -
Tüfeklerin altında 8 kg yazıyo gerçekten bu terim ağırlığıysa bence yaramaz..
-
At44 lerde namlu içinde 1 adet namlu dışında 2 adet tüfek üst ve alt bloğunda olan 1 adet ve tüpte 2 adet toplam 6 adet..bunların tüpte ve tüfek bloğu arasındakini değişmeye pek gerek yoktur çünki pek deforme olmaz ama namlu içi oringi atışlarda pelletin sürtünmesiyle birhayli deforme olur....namlu içi oringini değişince doğal olarakta namlu sökülmüş pluyor ve dıştaki 2 oringide değişmen gerekiyor..Bu dediğim bütün oring lerin değişimi max. 5 dakka vaktini alır...Tekrar söylüyorum problem olmadıkça sadece nalu oringlerini yenilemen yeterli.Saygılar..
-
Kardeş pcp havalı tüfeklerde en önemli ve bakımı olması gereken 2 yer vardır.1. bakım namluya 2. bakım ise oringleredir....Burda dikkat edilmesi gereken namlu ,harbi veya bez ile temizlenirken namlu içindeki oringe yağ bulaştırmamak ve namluya petrol türevi yanma ihtimali olan yağ kullanmamaktır..Namlu oringine yağ bulaşırsa esnekliği ve kavuççuk özelliği gider ve sitabiliteyi bozar...Temizlik işlemi bence her atıştan sonra ama bakım işlemi ise isabetin bozulduğunu anladığın anda olmalı..Yani tüfek isebetli ise bakıma gerek yok ama temizlik şart...Namlu içi ve dışı oringlerini silikon gres yardımıyla kolayca değişebilirsin...Kısaca temizlik te sadece namluyu ,bakım gerektiriyorsa oringleri değiştireceksin..Saygılar.
-
Erdinç abi Yarın Tarık abiyle geliyorum.
-
Tekli ve th kundak güzele benziyor...
-
Bildiğim kadarıyla 1 litre 200 ve 232 bar aliminyum tüpler var.. 3 veya 4 litre 300 bar tüp var bildiğim kadarıyla..
-
satılık ilanlarda Serdar Havsut abinin sattığı 9 mm sumatru olması lazım bakın derim.