Bir aksilik olmazsa gelmek istiyorum.
ömeryasanul tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Ben bi ara th kundak kısa modeli bile kafaya koymuştum ayakta atması rahat oluyor diye...Şahsen sırf 9 eylüldeki yarışma için birtane kısa th kundak alabilirim..Long ile 50 metrede 10 da 3 vuruyorum bu th ile 5 vururum zannediyorum...
-
Ahşaptan kasıt ceviz kundaksa, bence üç plastik kundak =1 ceviz kundak.Saygılar
-
Eline sağlık Erdem Abi. Rüzgar olmasa daha iyi ama malesef yayla gibi sürekli esiyor.
-
masa işide halledilirse dadından yenmez bizde atış yaparız
-
optima gibi basit dürbünlerde değişir ancak hawke ve nikko sitirling gibi markalarda değişmiyor.
-
1 kutu kadar Pelleti kendi tüfeğimde deneme şansım oldu sonuç olarak sıfırlamayı bile zor yaptım.pelletlerin ağırlığı 18 deniyordu ama 20-21 gren arasıymış. Bence bu haliyle gamo dan bile kötü. Pelletler hem uzun hemde boğum kısmı dar..yukardaki long gurubu bana ait pelletlerin ucuş dinamiğinin değişmesi gerek lakin biri anyaya biri konyaya gidiyor. Burda üreticiye sormak lazım 1. Sınıfmı yoksa gamo tadında 10. Sınıfmı hedefliyorsunuz diye. saygılar.
-
Keyifli atışlar çalışıyor olmasam gelirdim.
-
25 metrede 5 kuruş gurupman çıkarırmı?? Bence oturarak desdekli 10 yaylıdan 5 i çıkarır...Saygılar
-
Buda 50 metreden deme
İsa genelde 50 metre gurup yapar buda öyle.. -
Abi şimdi orjinal haliyle kaç fp atıyo bu tüfek. pcp tüfek bu kadar sessiz ...
-
İsa bununla 15 etti teşekkürler içın teşekkürler.
-
Alooo tüfeği kim modladı. Made in Ömer yazmayı unutmuşsun
-
elinize sağlık güzele benziyor ama ben maliyetini merak ettim.
-
Bu yaşta bu tüfek ve gurup gerçekten güzel. Ben bu yaşlarda tıraktör şamyelinden sapan yapıp atıyordum vay be. Saygılar
-
Havalı tüfeklerde namlunun atış anında kupkuru olması gerekis tam tersi ince bir tabaka yağ bile olsa bütün pellet tozları namluya sıvanır ve isabeti olumsuz etkiler.
-
Abi mangal programına hayır demem ama cumartesi olursa gelebilirim
-
Atış masa ve sandalyeleri olacak
-
Valla boya yaptığım kolum tutmuyodu ertesi gün fena hamlamışım 2 tane kas gevşetici yuttum.
-
Yarın yine görev paylaşımıyla çabucak hallederiz Allah ın izniyle.