Nasipse geleceğim.
ömeryasanul tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
bugün çalışmasam kesin gelirdim ama çalışıyorum..Herkese kolay gelsin elinize rağlık.
-
Aracım yok ama duramıyorum tabana kuvvet geleceğim heralde hem biriken 3 aidatıda veririm.
-
Bence bt65 in gücünü kısıp yada çekiç yayı modifiye ederek 18 grn kullanmak lazım...Yada en iyisi bt65 in 6.35 ini alıp kullanacaksın...
-
beni alan olursa gelebilirim...zaten evim 5 dakkalık yol
-
Yerli pelletin en büyük avantajı piyasanın istediğini yapacak olması bence. Bizimde karşılaştırdığımız heralde 1 pellet markası var. Sonuçta yazıyı yeniden bulmayacak. Fiyatıda makul olacak deniyor tabiri caizse dadından yenmez.
-
sıfırını bilmemde t12 lerin genelde 2.elide sıfır gibi çünki alanlar gözü gibi bakıyor.
-
genelt FT yarışma tüfeği derler . Fazla güçlü değil ama sıtabil ve hafifliğiyle ön pilana çıkıyor.
-
Abicim kısa,hafif ve kompak bir tüfek= FX T12
-
sorunun çözüldüğüne sevindim.saygılar.
-
Bayanların kas yapısı erkeklere nazaran daha zayıf olduğundan titreme az olur buda atışı olumlu etkiler ayrıca dipçiğe daha kolay kaynak yapmak için sağ göğüslerini aldırdıklarını duymuştum
-
gezin altında 1.5 veya 2 alyanla açılır.Ana vidanın üstünde tampon vidalar vardır önce onları çıkar.Birde namlu oringide zarar görmüştür büyük ihtimal.
-
çıkmıyorsa fazla zorlama .namluyu tutan iki vidayı gevşet ve namluyu çıkar olsun bitsin.
-
Bolt kolu geriye çekik durumdayken boşa yarı otamatik gibi atıyo biliyorum ..yanılıyorda olabilirim
-
Sarı pirinç parçalarını tornada işlemişler gibi duruyo..
-
-
-
[Resim Engellendi: http://d1206.hizliresim.com/y/y/914ky.jpg]
bu resim sanırım -
bbc code yazan linki kopyalamalısınız galiba
-
yerli pelletlerden umutluyum ama malesef çalışıyorum iyi eğlenceler