Tebrikler ...Tüfekte gurupmanda mükemmel =iyi atıcı
ömeryasanul tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Geçen pazar İsa Yasin ve Tarık Abi ile atışlarımızda birtane gurupmanım olsun dedim ve 50 metreye at 44 ile 10 atış yaptım...Pellet olarak jsp 16 grn kullandım...Dikkat ettiyseniz 4 veya 5 pellet değil komple 10 atış yaptım...ilk 5 atış 5 kuruş rahat olurdu ama ben 10 taneyi denedim..Saygılar keyifli atışlar...
[Resim Engellendi: http://g1205.hizliresim.com/x/m/66k95.jpg] -
-
Yarına inşallah.
-
pcp kullananların hemen hepsi 300 barlık tüp kullanır ama tüpteki hava 170 barlara felan geldiğinde direkt tüfeğe bağlamak mantıklı.bundaki amaç hava sarfiyatını minumum harcamak ve sitabil atmak.ayrıca dolum aparatı yeterli ek parça istemez.saygılar.
-
diğer mod larda hava odacıklarıyla sesi kesmeye çalışmışlar ama hatsan modlarda keçe ile daha iyi sesi kesmişler..yani fark hava odacık parçaları yerine keçe kullanılmış
-
Ayrıca at44 long lar 230 cc dir ve manometresinde max 250 bar yazar ama max siz 200 basın
-
o tüfeğe gez ve arpacık takabilirsin tüp basıncıda 250 göstermesi normal sen 190 200 arası bas ayrıca garanti kağıdı pek önemli değil fatura üstünde yazan önemli .birde yeni wx lv lerde unf diş dönüştüriye gerek yok yani dandik mod u çıkar hatsan modertör tak.
-
Tabiri caizse Tarık abi Yasin ve ben geberene kadar attık.En son 1600 -1700 pellet atmışız.Toplara atışlarımızı Yasin çekmişti.Tarık abi ve Ben yeni tüfek ve dürbülerimizi fazlasıyla denedik..Şahidi Tarık abi ve Yasin .Ben benim tüfekle 130 metre pellet kutusu 5 de 5 vurdum.7 gibi alandan mutlu ve keyifli ayrıldık.
-
biraz mekanikten anlıyorsan parça şemasını indir toplarsın
-
güzel paylaşım eminimki de güzel vakit geçirmişsinizdir...
-
Tebrikler. 50 metrede 5 kuruş gurupman çok güzel..darısı yarın bize 50 ve 100 metrede gurup yapmaya çalışacagız bakalım.
-
pcp veya yaylı tüfekle iki kaş arası veya koltuk altından kalbe doğru sık yine ölür...
-
Tarık abiyle bende geliyorum.
-
yarın nasip olursa gelmeye çallışacagım
-
Artvin den bizim arkadaş getirmişti bir tane atmaca işyerinde 2 3 ay besledik.Bizaz yumurta biraz serçe ile sonra saldık gitti.
-
saol mustafa denkleştirsem ne alacağımı sen biliyodun kısmet...
-
-
teşekürler furkan daha iyisi senin olsun
-
yağmur çamur hiç farketmez isterse kar yağsın mutlaka gelmeye çalışacağım.. yeni tüfeği ve dürbünü denemek istiyorum