bence 200 barda 100 bara kadar her bir pelleti ölçseniz daha verimli olurdu elinize emeğinize sağlık....
ömeryasanul tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
yay ucu agırlığını çıkarırsanız piston keçe 2 günde deforme olur ..kanımca kalması daha mantıklı ama tepme azalsın derseniz başka bir yay takabilirsiniz....benim mod 125 in sökmediğim yeri kalmadı en zor takılan parçalar tetik parçaları ilk söktüğümde 15 günde topladım....
-
tebrikler osman abi kazasız 10 numara atıiların olsun...
-
benim bildiğim kadarıyla Türkiye 2023 yılına kadar topraklarındaki madenleri işleyemiyor.Lozan barış antlaşmasının bir maddesi diye biliyorum.
-
abicim hoşgelin sefa gelin hediyenizide getirin ama ev sahibi olarak ikram bize düşer size erdinç abinin hep bahsettiği sucuk-ekmek yapalım şenlik olsun
-
yiv-set izleri güzel ve belirgin çıkmış
-
içimiz gitti ama sınavlardan vakit buladık...birdahakilere inşallah...
-
aöf sınavım var yarın öğlene doğru gelmek istiyorum...bakalım..
-
tüfeklerin çoğu modifi edilmiş
-
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
-
elinize emeğinize sağlık güzel olmuş..Ama betonun çatlmaması için arada sulamak gerek diye düşünüyorum
-
elektrik düğmesi bence o tüfeğin en çirkin yeri ..isabetlimidir ? Olabilir.
-
evdeki atışlar hep keyifli olmuştur.tebrikler..
-
-
vidanın çapında düz uçlu tornavidayı vidanın tam üstünden çak.. Vid oraya iz yapar kolayca açarsın
-
tuğlalardan olsa gerek belim fena ağrıyor...
-
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
-
çukurunu kazdık betonunu dökmeyede gelmeye çalışacağım...
-
bir aksilik olmassa cumartesi geleceğim
-
hayırlı olsun ..kazasız atışlar