10 atış yapıyorum 4 5 tanede delik büyüyo zaten diğerleri onların açtığı yere gidiyo ...5 atış 1 lira oluyo diğer 5 mermide o büyük delikten geçiyo.. av markette ayarladılar lazerle biraz sağa kaçıyo ama ben aynı oranda hep sola atıyorum mükemmel ... bendeki mod 125 ilede küçük su kapağını dürbünsüz 30 metreden 5 de 3 5de2 vurutordum...
benim işim nişan..
[Resim Engellendi: http://i56.tinypic.com/21e2e6w.jpg]
bak ortada toplananlar 31 32 adım benim boyumda 1.8 hesapla 30 metre rahat var
[Resim Engellendi: http://i56.tinypic.com/34j5gzn.jpg]
kuruşun olduğu onda 10 adım ötede.. yani 40 felan ...ilk fırsatta mühyedeki yere gelecem.. saygılar
ömeryasanul tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
o kadarda ısınmıyo abi ama dikkat ederim... ben soğuk yerde bastım belki ondandır
-
bende webley aldım ..alışkın değilim ama anadolu çocuğuyuz mu neden tek seferde 100 120 bar basıyorum... abi birde at44 long güç kısmak için napmalıyım..
-
konuyu gördüğüm için yazıyorum ... ben dün at44 long aldım 30 güçlü atış yapıyor ve 25 metreden 2 sunta kapıyı delip geçiyor ve hatta 3 tane... ben bişey yapmadım ama av markette bun dan 1 tane kalmış ordaki cafer kafasına göre ayar yapmış heralde.. bana 200 metre soda şişesi dedi artık bilmiyorum ilk fırsatta 100 ve 200 deneyecem.. şimdi 40 metreden 1 lira dan ufak gurup yaoıyo ...saygılar..
-
50 barda pellet değilde boş atış yaptım baktım az güç pompayla 200 e getirdim... yani 100 ün aşağısı yoruyo diyosun nitekim kolum koptu... bide 70 80 atış yapabilmem için gücü kısmam gerek heralde biliyorsan teşekkürler
-
arkadaşlar yeni aldığımdan bilmiyorum pek ..kaç bar hava kalana kadar atalım bide çok atış yapmak için güç kısabilirmiyiz saygılar
-
ozan abi güzel olmuş..saygılar
-
bu buluşma yeri neresi
-
hayırlı olsun abicim .. saygılar
-
ben hatsan var şimdi yeni düşündüğüm tüfekte hatsan ama ne biliyim aklıma hep geliyo.. acaba mı diye saygılar
-
kardeşim 10 metre ye sıfırlama hikaye en az 30 40 metre olacakki kesişme olsun namlu ile dürbün merkezi arasında.. 10 metreye sıfırlayacam diye dürbünü bozarsın...saygılar
-
tüfekten memnunmusun epey bi zaman geçti bi sıkıntısı oldumu makinenin.. ben de almayı düşünüyorum ..iyi eğlenceler
-
arkadaşlar tam emin değilim ama yinede sizinle paylaşmak istiyorum.. biliyorsunuz hatsan birçok kaliteli firmanın parça bitir işini yapıyor.. yani gamo gelip namlu fx gelip kundak namlu vs vs.. yani teknolojıleri iyi ..dikkat etiyseniz at44 ler de paslanma ve tüp içi yağ birikimleri mevcut.. yani 2. sınıf.. biz yerli malı niye alırız ..ucuz parça sıkıntısı yok ve kalite orta üstü diye değilmi.. bence hatsan diğer tüm yerli fabrikalar gibi buna herşey dahil ne fabrikası olursa olsun iç piyasaya 2. sınıf mal sürüyo...yoksa bir tüfekte namlu sabit değil.. paslanma oluyo zamanla .. kurma kolu arıza veriyo vs vs.. diye şikayet gelmez.. yurt içine değil dışarıya önem verdiği içinde siteleri bile yabancı dil daha ..gerçi yapım aşamasında ama olsun... teşekkürler
-
beyler havalı tüfekler maksadına göre zaten tatmin edici... daha fazla güç atış saısı hikaye arızalanmayan ve hafif olması kafi... tabi belli standart güç ve kaliyeyle birlikte