Yaylı alınacaksa bence 4.5 mm ve kısa namlu makbuldür.Ama pcp ise ve bu işi profosyonel yapmıyorsanız 4.5 mm'yi önermem.Piyasada 5.5 mm kurşun pellet oldukça var ve pcp silahların sıtoklarıda % 90 oranında 5.5 mm.
ömeryasanul tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Kurma sistemi on numara.
-
18 Ağustos olarak tercihte bulundum, inşallah burda da yaparız umuduyla.
-
Seri atış yapıyormu bende onu merak ediyorum.
-
200 metre 2. Mil-dot takkk.Güzeldi.
-
Bunuda İsa'nın at44'ü yaptı. 2 pellet arka arkaya,waww.
http://o1306.hizliresim.com/1b/b/p0cg1.jpg -
Teşekkürler.
-
Çantamda 6 tane 1 kuruş vardı, cüzdanda bozuk yoktu.Gurupman parası yani.
-
Teşekkürler.Bu arada dedektif Osman abiyede çok teşekkür ederim beni dürbünsüz bırakmadı.Valla Osman abi FBI ajanları yanında şapka çıkarır.
-
Bugün sonunda air arms ile atış masasına oturabildim.Tüfeğe regülatör taktık ve ölçümlere başladık.Söktük-taktık sonunda istediğim seviyeye hiçbir parçasına dokunmadan eriştik.16 grn 5.52 jsb pelleti 915-920(tahmini) aralığında atıyor. Crono ölçüm yapamadı çünki hava kararma aşamasına gelmişti. ayarlayana kadar zaten 500 lük jsb ve 300 bar dolu tüp bitti. Bende ölçemiyoruz madem 50 metreye 200 bardan itibaren atıyım dedim kaba -kaba ve seri bir şekilde 40 atış yaptım tüptede 100 bar hava kaldı.Teşekkürler.
http://k1306.hizliresim.com/1b/8/nxpy9.jpg -
Yeni tüfek alacak kadar param olsaydı t12 yi asla satmazdım.Tamamen 510 a kaynak olsun diye sattım.Ayrıca ne hikmetse t12 ile bundan daha iyi gurup çıkarmıştım.
-
Çalışmak lazım Murat.
-
Bu tüfekte on numaraydı gerçekten isabetini özlemem inşallah
-
Levent bu s kundak Erdinç abininmi ?
-
Beni bu hobiye başlatan tüfek .Tam 5 yıl kullandım birkere bile tık demedi.İlk çıkan kapkara mod125...Bu tüfekle dürbün değilde sadece gez-arpacık ile atacaksın.Hayırlı uğurlu olsun güzel günlerde kullanın.
-
Ben bi ara 3 sakız çiğniyordum.
-
Güzel olmuş gerçekten, eline sağlık Levent. Benim pilakette iyi çıkmış.
-
35 liraya 150 tane pellet atmak bence çok abartılı pahalı ve gereksiz.
-
Cesaret ve işçilik övgüyü hak ediyor Leven,elinize sağlık
-
Merminin geliş sesi harika...