ömeryasanul Bence az fark diyorsanız güzel bir video çekip paylaşın gerçekten görelim 250mt de az fark oldugunu.Ha dersen 50mt de fark azdır olabilir ama 250mt mesafede o fark katlanarak açılır,,Hornet-1 in dünyanın en iyi bulleti olduğunu yakında ıspatlaylım zamanı geldi artık..İddaalı konusun deyceksiniz doğrudur ovada hergün atış yapan benim ve aradaki farkı net görüyorum,yakında videolarımızı paylaşır hep beraber izlersiniz yapılan atışları,ama bana sorarsanız ince mehmeti av amaçlı kullanılacaksa yada alem rekor uzun mesafe atışı yapılmayacaksa normal şartlarda kullanılır.Ama kendinizi uzun mesafe atıcılığına ciddi bir şekilde çalışıyorsanız hiç şüphesiz Hornet-1 kesinlikle,İnceyi bende denedim 270mt de daha önce denediğim gibi 2-3 atış iyi vururken groupta 2-3 atıs bayagı kacıyor bunun geneli çok yüksek 250mt deylim 10 group atıs denediyseniz 2-3 group iyi çıkacaktır enfazla. gerisi bence iyi bir group çıkmaz...ama bunu derken çok aşırı kötü değil ama Hornet ile aynı kıyaslama yapılamaz bile bence mesafe uzadıkca bu grouplarda bozulmalar çoğalıyor...bence bunun en güzel yolu ovaya gidiğ güzel net bir çekim yapıp paylaşmak en güzel diyorum...
VALLA ben hornetle atmadım bile atanın yanında oturup 5 tanede ben atıyım diye istekte bulundum sadece..Mağlum bu pellet ateşliyle aynı parada...Ama şu kadarını iyi biliyorum sizin hornetle yaptığınız gurupmanı ben inceyle yaparımm...saygılar