maksimum 30 fp güçteki bütün havalı tüfeklerle katılınabilir.Yaylı,multipamp veya pcp farketmez.
ömeryasanul tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Orda 15 atış var.Levent 'e çaktırmadan birtanede ben salladım.
-
Bugün Yasin ile alandaydık,biraz atiş yaptık.Yasin in bombayı sanırım bugün ben gördüm.Yarın Geleceğiz bakalım nasipse
-
Namlu 50cm-40cm,tüp 280cc-180cc gibi uzunluk kısalık farkı var
-
Çekmece karıştırma sonucu 50 mm güneşlik ve air arms moderatör çıktı pazarda rağbet çıkacakmı bakalım.
-
50 metre okadar ahım şahım olmamışta, 100 metreye ne desem bilmiyorum. Mükemmel ötesı bişey olmuş.
-
Dün öğle saatlerinde alana gittik.Kamuran abi-elemanı,İsa,Levent,Yasin-gardaşı,Tarık abi ve ben eğlenceli bir gün geçirdik.Hava bir soğuk bir sıcaktı ama güzeldi.En fazla 80 metre tüfek fiseği kovanlarına attık.Ft hedefleri mükemmel olmuş bol bol çevirdik
-
Hedefler çok güzel oldu, tam bir ft kulvarı.
-
5-Ömer Yasanul=FX T12 22 Cal.
-
İnşallah isabetli güzel bir sonuç çıkar.
-
Hepinize çok teşekkürederim.
-
Bence ft ve bu tip hedef yarışmalarında tüfek ve atıcının %50 şer oranda etkisi var.Örnek :Ankara ft şampiyonasında tüfeği 1 gün ônce arızalanıp emanet tüfekle katılan MFT(FURKAN)..Arkadaşımız pcp ile katılacağı yarışmada ,yaylı tùfekle katıldı ve birçok pcp nin önùne geçti..
-
Sağol Tarık abi, cumartesi atarız.
-
Teşekkürler Levent.
-
Teşekkürler Alper abi.
-
Sağolun abilerim,sizinle ve A Takımıyla olmak çok güzel.
-
İyi dileklerinize teşekkürler.
-
Bendeki lw namlu olanı, twis namlu değil.İsabeti anlatmaya gerek bile yok mükemmel.
-
teşekkürler
-
Teşekkürler. Regülatörsüz olmasına rağmen atış eğrisi gerçekten 10 numara.Serdar abiye ve Yasin e burdan biker daha teşekkür ederim