haklısınız aklımdan geçen modelleri sıralamışsınız zaten . hunter extreme hakkında; ideal avla görüştüm 'tüfek yeni çıktı 3 ayı bulur bize gelmesi' dedi.
seo06 tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
tabiki hızdan çok istikrar daha önemli. şahsen ben çok beğendim bu tüfeği. biraz araştırdım türkiyeye gelmesi 3 ayı bulurmuş.
-
bu modeli türkiyede bulamadım. satan veya bilgisi olan varmı? (çıkış hızı yanlış okumadıysam 4.5 da 1650fsp)
-
öncelikle hayılı olsun... bu tüfeği araştırdım ve pek bilgi bulamadım. nasıl bir tüfek? link veya bilgi verirseniz sevinirim. teşekkürler.
-
hayırlı uğurlu olsun. site içerisinde ilk alansınız sanırım. denemeden sonra yorumlarınızı bekliyoruz.
-
kerem; arkadaş dampaların hepsini denemiş sen stoperden bahsediyorsun... bende kullandım mod 135i.. şöyle özetleyebilirim kontrolsüz güç. haa bendeki iyi diyosan... seninki iyi usluymuş
-
arkadaşın söylediği gibi görerek ve inceleyerek al derim. cp88 i kullanma şansım oldu. önerebilirim
-
hobide yeniyim. yeni tüfek siparişi verdim.... ama steryr ı görünce daha gelmeden tüfeğimden soğudun diyebilirim... maşallah kusursuz görünüyor...
-
gerçekten hatsana hiç yakışmamış...
-
dürbün olayında tüfeğe nazaran çok daha fazla detay ve bilgi gerktiren özellikler olduğu için sizin yorumlarınızı almak istedim... orta karar kullanışlı bişey istiyorum. bilgisi olanlar lütfen yazsın. saygılar...
-
hayırlı uğurlu olsun. güle güle kullanın