haklısınız aklımdan geçen modelleri sıralamışsınız zaten . hunter extreme hakkında; ideal avla görüştüm 'tüfek yeni çıktı 3 ayı bulur bize gelmesi' dedi.
seo06 tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır.
Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
-
-
tabiki hızdan çok istikrar daha önemli. şahsen ben çok beğendim bu tüfeği. biraz araştırdım türkiyeye gelmesi 3 ayı bulurmuş.
-
bu modeli türkiyede bulamadım. satan veya bilgisi olan varmı? (çıkış hızı yanlış okumadıysam 4.5 da 1650fsp)
-
öncelikle hayılı olsun... bu tüfeği araştırdım ve pek bilgi bulamadım. nasıl bir tüfek? link veya bilgi verirseniz sevinirim. teşekkürler.
-
hayırlı uğurlu olsun. site içerisinde ilk alansınız sanırım. denemeden sonra yorumlarınızı bekliyoruz.
-
kerem; arkadaş dampaların hepsini denemiş sen stoperden bahsediyorsun... bende kullandım mod 135i.. şöyle özetleyebilirim kontrolsüz güç. haa bendeki iyi diyosan... seninki iyi usluymuş
-
arkadaşın söylediği gibi görerek ve inceleyerek al derim. cp88 i kullanma şansım oldu. önerebilirim
-
hobide yeniyim. yeni tüfek siparişi verdim.... ama steryr ı görünce daha gelmeden tüfeğimden soğudun diyebilirim... maşallah kusursuz görünüyor...
-
gerçekten hatsana hiç yakışmamış...
-
dürbün olayında tüfeğe nazaran çok daha fazla detay ve bilgi gerktiren özellikler olduğu için sizin yorumlarınızı almak istedim... orta karar kullanışlı bişey istiyorum. bilgisi olanlar lütfen yazsın. saygılar...
-
hayırlı uğurlu olsun. güle güle kullanın