evet garantiye yollamak en doğrusu olur... teşekkürler...
spong tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
tetiği en ufak yumuşatma işlemi yapmadım fabrikadan nasıl çıkıtysa öyle kullanıyordum...
-
pekala en iyisi dediğiniz gibi servise yollamak...
-
merhabalar;
yeni aldığım hatsan bt65 sb lw tüfeğim zor kuruluyor ve tetik çalışmıyor problem nedir ? garantisi var garanti kapsamında servise yollamak en doğrusu olur mu ?
teşekkürler -
peki AT44W9 - 6.35 Long türkiyede satışı var mı?
-
ama 2.nesil ve 4,5 diye vermek istiyorum ve kararsız kaldığım için sizlere danışıyorum
teşşekkürler... -
silah gerçekten malzemesi felan kaliteli webley patriot 4,5 ile takas durumu var sizce webley patriot 4,5 (2.nesil ) ile takas edilebilinir mi ?
-
merhabalar ;
gamo 400 modelini almayı düşünüyorum sizce nasıl tüfektir?
(isabetlimi,dürbün tatktığımızda herhangi bir kayma gibi bir problemi olur mu ? )
teşekkürler.... -
olabilir aslında bakayım bi ona... teşekkürler...
-
300-350 TL arası kurmalı tüfek tavsiyesi olan varmı?
güçlü olması (305 m/s gibi olsa iyi olur), dürbünü taktığım zaman kaymaması için stoper olması , kurulması çok zor olmayan , .22cal, kaliteli sağlam olması , servisi olması lazım... aklımda hatsan mod 99 limited edition var ama kalitesi nasıl? (webley patriot demeyin sakın) -
ve başka bir broşür...
[Resim Engellendi: http://e1203.hizliresim.com/v/9/3c0px.jpg]
en alttaki tüplü tabanca ise dikkat çekici ve ilginç bir tasarım...
-
evet kundak gerçekten güzel fakat henüz türkiyede yok galiba...
-
merhabalar gezinirken buldum bunu türkiyede bu modeli bulabilceğimiz yerler varmı acaba...
[Resim Engellendi: http://d1203.hizliresim.com/v/8/3bys5.jpg]
özellikler kundak çok güzel olmuş...alttaki tetiğin önündeki şarjör'e benzene metal parçalar nedir bilen var mı?
-
bilgi çin teşekkürler ama artık bu hobiyi bıraktım...
-
tamam tavsiyenize uyarım sağolun ...
-
keşke yapabilsem ama mecbur ustaya kaldı işimiz...
-
oldu o zaman şimdi usta aramaya başlayayım bilgi için teşşekkürler....
-
merhabalar hatsan at44w-10lw modeline tüpü gizlemek için kundak yapılabilirmi ? veya kundağı geçmeyecek şekilde tüp varmı ?
-
teşekkürler...
-
acaba bu silahın marka ve modeli nedir...
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.