death66 tarafından yazılan gönderiler

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.

belki ondan olabilir ama görünürde hiç eğiklik filan yok (belki ben yanılıyorum) servisten geldi geleli böyle ilk aldığım zaman takır takır atarken hiç problem olmadan yeni servisten gelen bi silahın böyle yapması garip doğrusu

Yardımlarınız için teşekkür ederim

Arkadaşlar hatsan mod 85 modeli havalı tüfek aldım , ilk 2 ay sorun çıkmadı bakımı filanda tamamdı.Ama 2 ay sonunda namlu hareket etmeye başladı oynuyodu :) bende yapılması için kendi yerine gönderdim.Tüfek geldi gelmesine ama artık her mermi hedeflediğim yerin farklı yerlerine gidiyor , ayar diyecem ayar diye bişeyi kalmadıki resmen hedeflediğim yerin 1 metre sağına soluna yukarısı düşüyor aynı ayarda sürekli hedefin farklı noktalarından vuruyorum. namluda bir problem yok gibi ama anlayamadım sorun ne olabilir???